1 2

5 sfaturi pentru case și grădini de vis

Ceea ce face diferența între un spațiu sau o locuință și un adevărat acasă este felul în care reușești să armonizezi intențiile estetice cu cel mai bun nivel de confort. Tocmai de aceea, toți cei care își doresc o transformare, trebuie să se gândească foarte bine la stilul cel mai potrivit și să țină cont și de sfaturile prezentate mai jos.

O grădină corespunzător amenajată se transformă rapid în key item-ul locuinței și va atrage admirația prietenilor și vecinilor.

Adaptează stilul pe nevoile tale

În reviste sau pe Internet totul pare frumos. Dar nu tot ce este frumos se și potrivește oricui. Din acest motiv este necesar să identifici clar nevoile și așteptările pe care le ai de la grădina ta. Stilul de amenajare al unei case cu grădină locuită de un singur tânăr, diferă de cel al uneia locuită de o familie cu copii.

Optează pentru piese de mobilier de calitate și cât mai rezistente

Oricare ar fi tipul de mobilier ales, dacă vrei să te bucuri cât mai mult timp de ceea ce ai cumpărat și ai reușit să obții ca variantă de design, este bine să pui întotdeauna preț și pe calitatea produselor. Cere recomandări prietenilor și verifică bine în magazine și online. Cu siguranță vei găsi mobilierul potrivit.

Integrează cât mai multă natură și vegetație

În orice spațiu unde există natură și vegetație, este mai multă energie și vitalitate. Fără a transforma casa într-o adevărată seră de flori și păstrând un echilibru între alei și plantații, poți obține un decor mult mai primitor și mai relaxant.

Creează în casă un loc pentru toți

Fie că este vorba despre bucătărie, dining sau living, crează un loc în care să te simți cât mai comod și confortabil alături de cei dragi, de familie, invitați, prieteni, rude etc. Chiar dacă ești adeptul unui stil mai rigid și mai pretențios, primitor înseamnă întotdeauna confortabil pentru mai multe persoane.

Amenajează în curte un loc de relaxare pentru sezonul cald

Vara petrecem foarte mult timp în grădină alături de familie și prieteni. Tocmai de aceea amenajarea unui loc cât mai special de relaxare, de luat masa sau de făcut un grătar este un detaliu care nu are cum să lipsească din designul unui loc ideal. Folosește materiale de construcții naturale, de calitate, ca locul tău de răsfăț să reziste.

Cumperi totul dintr-un singur loc. Dacă ai un necesar de materiale pentru renovarea casei tale, nu ezita să ceri o oferta și de la noi. Consultanții noștri sunt mereu pregătiți să vă ofere prețuri corecte și cele mai bune sfaturi. 

Mult succes!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.