TS8

3 mituri despre construirea casei

3 mituri despre construirea casei

Miturile din construcții pot afecta deciziile finale și întreg procesul de construire al unei clădiri și de aceea îți recomandăm să te informezi bine înainte de a începe.

1. Să îmi construiesc singur casa mă costă foarte mult…

Atunci când majoritatea tinerilor se mută „la casa lor”, majoritatea aleg să își cumpere un apartament gata făcut; de cele mai multe ori cu materiale de calitate inferioară. De aici rezultă și profitul foarte mare al unor dezvoltatori imobiliari. Dacă ai un plan bine făcut și alegi corect materialele de construcții și meseriașii, costul unei case ajunge să coste cât un apartament. Această investiție este una pe termen lung, chiar pentru toată viața.

2. Durează foarte mult și nu am timp de pierdut…

Procesul de execuție poate dura foarte mult dacă nu colaborezi cu meseriași serioși care pot gestiona corect fiecare etapă a proiectului. Comunicarea este cea mai importantă cheie pentru un rezultat pe măsura așteptărilor. Dacă vrei ca estimatul să fie respectat îți recomandăm să alegi constructori care lucrează în mod profesionist sau care vin din recomandările unor cunoscuți cu care poți comunica eficient și astfel casa ta va fi terminată cu mult înainte să realizezi ce înseamnă această nouă experiență.

3. Nu dețin informații despre construcții…

Fiecare dintre noi, se pricepe mai bine într-un anumit domeniu; deci NU este nevoie ca tu să te specializezi în construcții atunci când îți construiești casa. Îți recomandăm să te informezi înainte despre lucrurile importante, iar apoi să soliciți consultanța de specialitate atât în privința calității materialelor de construcții, cât și a manoperei. Un sfat foarte bun pe care ți-l putem oferi este acela de a nu plăti meseriașul atât pentru materiale cât și pentru manoperă deoarece poți iesi în pierdere. De ce?

Meseriașul va alege materiale de proastă calitate, astfel încât să rămână și el cu o sumă oricât de mică. Dacă ai pus pauză planului tău de a te muta în casa mult dorită, din cauza miturilor și zvonurilor din acest domeniu, ești în direcția greșită. Cu puțină organizare și dorință, te vei muta la casa mult visată mai repede decât îți imaginezi.

Îți doresc mult succes în planurile tale!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found