03 Newletter 1920x1080 1 2

Vindem-Ieftin organizează pe 28 martie 2024 primul Forecast în industria materialelor de construcții

Vindem-Ieftin organizează pe 28 martie 2024 primul eveniment de tip Forecast din domeniul materialelor de construcții, marcând un moment important în cei peste 10 ani de activitate. Cu o reprezentare vastă a peste 300 de producători și furnizori, Vindem-Ieftin se poziționează ca un mediator neutru și de încredere între diferiți parteneri din industrie, construind o platforma de comunicare pentru o comunitate puternică în acest sector.

În fața provocărilor economice actuale și anticipând un context similar pentru 2024, inițiativa noastră vine ca un răspuns la nevoia de claritate și comunicare în industrie. Reușim să aducem împreună lideri importanți din domeniu pentru a discuta și previziona împreună viitorul.

Acest Forecast va beneficia de prezența presei, garantând că informațiile valoroase discutate vor ajunge la publicul larg. Lucru deosebit de important, deoarece informațiile obținute pot influența previziunile privind dinamica prețurilor imobiliare pentru anul în curs.

Evenimentul își propune să îmbunătățească transparența și comunicarea între producători, distribuitori și clienți, facilitând o mai bună înțelegere a pieței și permițând tuturor să se adapteze mai eficient la condițiile actuale. 

Unele dintre provocările producătorilor sunt comune: creșterea costurilor pentru materiile prime, taxe mai mari, nevoia de ajustare la normele  și la cerințele europene de mediu, creșterea costurilor de transport și a incertitudinilor politice. Prin unirea eforturilor și partajarea experiențelor, există o oportunitate reală de a găsi soluții eficiente, de a accelera procesul decizional, de a îmbunătăți calitatea produselor și de a reduce costurile, întărind încrederea în industrie.

De asemenea, comunicarea clară a insight-urilor obținute în cadrul evenimentului către toți stakeholderii – clienți retail sau corporate, distribuitori sau alți parteneri – este crucială. Acest lucru nu doar că sporește înțelegerea și predictibilitatea, dar facilitează și procesul decizional al acestora. Aflând despre schimbările și adaptările strategice, toți participanții își pot ajusta previziunile pentru a optimiza relațiile comerciale și a alinia așteptările pentru anul în curs.

Pentru consumatori, informațiile prezentate sunt esențiale pentru planificarea proiectelor personale, permițându-le să aleagă momentul și condițiile optime oferite de piață, bazându-se pe oferta actuală a furnizorilor de materiale de construcții.

Astfel, evenimentul organizat de Vindem-Ieftin nu doar că sprijină industria materialelor de construcții în fața unui peisaj economic și politic fluctuant, dar și promovează un spirit de unitate și cooperare esențial pentru succesul pe termen lung al tuturor celor implicați.

➡️ Trimite lista acum

Construiește inteligent cu Depozitul Virtual.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret

Cere oferta

Cumperi totul dintr-un singur loc

Vezi categorii produse

Materiale
Structura Fundatie

Vezi preturi

Beton de Statie
la Cifa

Vezi preturi

Panouri Sandwich
Acoperis -Perete

Vezi preturi

Tevi Rectangulare
Patrate - Rotunde

Vezi preturi

Pavaje
Borduri

Vezi preturi

Sipca
Metalica

Vezi preturi

Sisteme Complete
Acoperisuri

Vezi preturi

Tabla Cutata
Tabla Ondulata

Vezi preturi

Experienta clientilor

Teava Fier

Sunt foarte multumita de modul in care am primit oferta
Client
Produse: Teava, Fier

Termosistem polistiren Termofix

Am ales sa comandam de aici datorita pretului avantajos, livrarii la domiciliu, transparenta, calitate, promptitudine. Recomand cu incredere
Produs: Termosistem polistiren Termofix

Tigla metalica Bilka

Am cumparat din nou de la Vindem-ieftin.ro , am fost destul de multumit
Client
Produs: Tigla metalica Bilka

Lana – Izolatie

Daca ganditi la fel de practic ca si noi si cautati materiale la un pret accesibil, cautati-o pe dna Alina de la Vindem-ieftin.ro. Sunt foarte prompti, seriosi, intelegatori si noi suntem foarte multumiti!
Produse: Tigla, Izolatie lana

Toata casa

Am colaborat extraordinar de bine cu Depozitul Virtual
Produse pentru toata casa

Tigla Metalica

Am venit pana in Romania sa imi iau Super Acoperisul! Client din Bulgaria
Produs: Tigla metalica