Covert Articol Marius

Un suflet pentru mii de suflete. Un om care ajută când alții rămân nepăsători

„Fă rai din ce ai”, spune o veche vorbă românească. Din nefericire, această vorbă nu este valabilă și pentru miile de români cu posibilități mici, dar cu nevoi mari. Cei mai mulți dintre tineri au ales să plece din țară pentru un trai mai bun peste hotare. România a rămas cu o populație preponderent îmbătrănită și ignorată de autorități. 

Bunătatea, bunul simț și respectul nu au nici granițe și nici culoare politică, iar Marius Simionică este un bun exemplu de cum ar trebui să fim și cum ar trebui să se întâmple lucrurile.

Cum a început totul?

Marius Simionică a plecat din România în 2005. După mai multe experiențe în diferite state, a decis să se stabilească în Marea Britanie unde a lucrat ca tehnician într-o fabrică de roboți. În paralel gestiona mai multe site-uri care ofereau românilor informații și sfaturi despre adaptarea la traiul într-o țară străină. O familie cu un copil bolnav i-a cerut ajutorul. Marius a relatat pe Internet despre cazul copilului și foarte mulți români cu inimă mare au contribuit la salvarea vieții sale.

Asociația Marius și prietenii

În 2017 s-a întors în țară și a înființat asociația „Marius și prietenii” cu scopul de a ajuta copii și bătrâni uitați de semenii lor și de autorități. Până în prezent a restaurat și renovat 9 case care erau la un pas de a se face una cu pâmântul. 95% din sprijin vine de la românii din Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Franța, Danemarca, Belgia, Austria, SUA, Canada, etc. La momentul redactării acestui articol, Marius construiește casa cu numărul 10.

Misiunea lui Marius

Misiunea asociației lui Marius pune accent pe oameni, pe schimbarea vieții, a mentalității și chiar a destinelor. Acțiunile sale acoperă mai multe domenii cum ar fi:

  • repatrieri;
  • creștere și îngrijire copii cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani;
  • programe educaționale pentru preșcolari și școlari până în 14 ani;
  • susținere morală și financiară în diagnosticare și tratament oncologic;
  • amenajări spații de locuit pentru familii nevoiașe cu copii;
  • festivități organizate de Ziua Copilului;
  • amenajarea unor spații de joacă pentru copii instituționalizați;
  • sprijin acordat  persoanelor cu handicap locomotor prin donarea cadrelor speciale sau a unor scaune cu rotile;
  • asigurare alimente și medicamente pentur bătrânii aflați în adăposturi amenajate pe lângă biserici sau mănăstiri sau cei rămași singuri;
  • protejarea mediului înconjurător prin campanii de informare, conștientizare și educație ecologică;

IMG 20220830 WA0028

Singurătatea, jumătatea oamenilor uitați de cei dragi

„Nu alimentele, nu medicamentele, singurătatea e cea mai grea boală pentru ei și mai grav e că mulți au copii, au pe cineva mai departe sau mai aproape, dar pur și simplu nu le mai pasă, nu mai trec să le spună o vorbă bună și pentru mulți asta este cea mai apăsătoare durere. Singurătatea”, a afirmat Marius în cadrul unui reportaj realizat de Știrile ProTV.

Vindem-ieftin.ro, noul prieten al lui Marius

Primul market network din domeniul materialelor de construcții din România se alătură asociației Marius și prietenii. Aici găsești toată gama de materiale de construcții: de la materiale pentru structură și fundație, învelitori și sisteme complete pentru acoperiș până la materiale pentru finisajele interioare și exterioare.

Clienții au posibilitatea de a negocia prețurile alături de un consultant tehnic specializat care le va oferi sfaturi și informații prețioase. De ce să alergi prin depozite și hipermarketuri? Online este mult mai simplu.

Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro va contribui la proiectele și campaniile derulate de Marius și va negocia direct cu producătorii din comunitate pentru diferite pachete promoționale sau posibilitatea de a transporta produsele fără costuri de transport.

IMG 20220830 WA0029

Producători și produse

Colaborăm cu peste 300 de furnizori, iar site-ul nostru conține peste 6600 de produse. La noi găsiți mult mai multe produse la un loc decât într-un depozit clasic. În plus, nu avem un lanț de depozite sau hipermarketuri, iar acest lucru se traduce printr-o economie foarte mare și prețuri greu de egalat.

De la oameni pentru oameni

Astăzi, când viața și activitatea se derulează cu viteză mare, nu trebuie să uităm să fim oameni și să le întindem o mână de ajutor celor încercați de soartă. Uneori nici nu este nevoie de ajutor material, ci doar de o vorbă bună, o îmbrățișare sau de prezența cuiva drag.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!