UN ALT TIP DE FRAUDA -ATENTIE LA NEATENTIE!!!

Un alt tip de FRAUDA  –  ATENTIE LA NEATENTIE!!!

𝐀𝐆𝐄𝐍𝐓𝐈  𝐅𝐀𝐋𝐒𝐈  𝐃𝐄  𝐕𝐀𝐍𝐙𝐀𝐑𝐈? – 𝐃𝐀𝐄𝐗𝐈𝐒𝐓𝐀!

 

Tocmai am fost instiintati de o 𝐟𝐫𝐚𝐮𝐝𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐚 𝐬𝐮𝐛 𝐧𝐮𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞𝐢 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞 S.C. IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L. (Vindem-ieftin.ro Casa de comenzi), prin incheiere unui contract fals de vanzare de materiale de constructii, mai exact din categoria acoperis.

IMPORTANT!

S.C. IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L. (Vindem-ieftin.ro Casa de comenzi) nu incaseaza bani pe teren prin agenti de vanzari, incasarile se fac online prin banca sau aplicatia de plata card online securizata in baza facturii proforme sau in sediile noastre prezente pe site.

  • Fiecare factura proforma are numar unic de inregistrare si afisat consultantul dedicat in partea dreapta jos.
  • Verificati ca numarul consultantului sa fie prezent pe website alaturi de poza consultantului in sectiunea contact.
  • Pentru orice tentativa de frauda legata de C. IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L. (Vindem-ieftin.ro Casa de comenzi) apelati URGENT la 0784 223 433 – Alexandru Enescu – Director Comercial  sau la cea mai apropiata unitate de Politie.

 

S-au folosit 𝐝𝐞 𝐧𝐮𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐛𝐢𝐧𝐞𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬𝐜𝐮𝐭𝐞𝐢 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐢.

 

 Asa zisi ,, agenti de vanzari ‘’, se prezinta in fata curtii dumneavoastra, cu 𝐮𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭 𝐟𝐚𝐥𝐬 prin care va vand materiale de constructii la un pret cu putin sub cel al pietei, insistand pe medoda platii in avans 𝐝𝐞 𝐜𝐞𝐥 𝐩𝐮𝐭𝐢𝐧 𝟒𝟎% , asigurandu-se astfel ca isi iau o parte din bani.

 

De acest lucru am fost instiintati noi cei de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro doi cetateni  care tocmai au fost pagubiti prin aceasta metoda.

Intorsi in tara sa-si finalizeze proictele casei pe care o construiau, ajung la comandarea acoperisului. Primesc o oferta de pret de la un hipermarket din zona acestora dar pentru ca li se pare destul de scump hotarasc sa mai caute.

Intre discutii, unul dintre meseriasii care lucrau la finalizarea casei le recomanda un domn din Buzau care ar putea sa le aduca ceva oferte  de pret mai bune. ATENTIE LA MESERIASI !!!

 

 

Se prezinta un domn care se da drept un agent de vanzari expert in materiale de constructii care face masuratorile si foarte sigur le face un calcul de pret mai mic decat oferta pe care o aveau cetatenii de la cealalta sursa.

Incantati de oferta si motivati de finalizarea cat mai repede a proiectului , acestia accepta oferta de pret de 19.500 lei in care este inclus transportul si montajul dupa spusele agentului.
Se prezinta un contract pe care sunt rugati sa-l semneze  si unde sunt nevoiti sa plateasca cash pe loc, avansul de 10.000 de lei lucru care se si intampla.

 

 

 

CONTRACT   FALS !!!

 

 

Bucurosi de tranzactie si cu increderea ca au cumparat de la un nume sonor si cunoscut pe piata materialelor de constructii, cetatenii in asteptarea materialelor hoatarasc sa plece inapoi in Germania unde munceau,cu un numar de telefon al falsului agent care, surpriza: nu mai raspunde la telefon.

Alarmati de acest lucru hotarasc sa sune o ruda care se afla in tara sa-I ajute putin cu detalii depre cautarea  firmei de la care au cumparat.

Dupa  o cautare pe Google, domnul gaseste numarul de contact  al fondatorului Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro  – Cosmin Raileanu de la care afla cu surprindere ca nu s-a facut absolut nici o comanda de materiale de constructii de la rudele sale.

 

 

Aici incepe cosmarul !!!!

 

 

Astfel aflam povestea trista despre cum au fost pacaliti de un agent fals de vanzari cu care a incheiat un contract  fals intre dumnealor si noi.

Dupa anunturile masive ale companiei noastre Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro  din paginile de socializare si media si cautarea infractorului, ne-am bucurat sa primim vesti de la pagubiti, cum ca s-ar fi descoperit cine era persoana care a comis frauda.

Continuam mediatizarea acestui eveniment neplacut de care nu suntem responsabili dar care ne motiveaza sa luam toate masurile necesare in vederea evitarii pe viiitor a unor astefel de situatii, asa ca suntem in contact cu politia locala si organe in masura sa ne ajute sa punem stop noii modalitati de frauda.

 

 

 

 

 

FRAUDA pe piata materialelor de constructii !!!

 

CE  VA  SFATUIM?

 

Evitati sa abordati genul de anunturi despre materiale de constructii din anumite site-uri care promoveaza reduceri ce par foarte atractive.

 

Veti gasi  numeroase anunturi in care veti fi atrasi in capcana unor vanzatori sau meseriasi care va ofera materiale pentru un acoperis dar vin si va monteaza doar folia, dupa care va cer banii si vor disparea.

La fel cu executia unui gard din piatra decorativa sau sipca metalica, sau de ce nu, montajul de pavele din curtea dumenavoastra, unde dupa ce fac masuratorile, va ,,ajuta,, cum si de unde sa comandati materialele  pe motiv ca au furnizori  cu preturi foarte bune si va induc in eroare pana faceti plata in speranta ca veti vedea curtea finalizata.

 

NU dati datele dumneavoastra personale, numere de cont sau orice acces la care acesti pot atenta sa fraudeze!

NU va incredeti in documentele care va sunt prezentate fara a verifica, pentru ca exista atat de multe modalitati de verificare pe care le aveti la indemana!

Cautati intotdeauna in ofertele de materiale de constructii, recenziile clientilor, contacte verificabile si profesionalismul vizibil.

 

 

 

  • 𝐀𝐓𝐄𝐍𝐓𝐈𝐄 !
  • 𝐍𝐨𝐢 𝐍𝐔 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐦 𝐢𝐧𝐜𝐚𝐬𝐚𝐫𝐢 𝐝𝐞𝐜𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧 𝐛𝐚𝐧𝐜𝐚𝐫 𝐬𝐚𝐮 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭 𝐥𝐚 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞.
  • 𝐍𝐮 𝐜𝐚𝐝𝐞𝐭𝐢 𝐩𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐨𝐫 𝐟𝐫𝐚𝐮𝐝𝐞!
  • 𝐍𝐨𝐢 𝐧𝐮 𝐚𝐯𝐞𝐦 𝐚𝐠𝐞𝐧𝐭𝐢 𝐝𝐞 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧. 𝐍𝐨𝐢 𝐯𝐢𝐧𝐝𝐞𝐦 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭 𝐥𝐚 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐟𝐢𝐫𝐦𝐞𝐢.

𝐀𝐒𝐈𝐆𝐔𝐑𝐀𝐓𝐈-𝐕𝐀 pe site de fotografiile consultantilor nostri si numerele acestora de telefon, 𝐚𝐢𝐜𝐢 : 𝐡𝐭𝐭𝐩𝐬://𝐯𝐢𝐧𝐝𝐞𝐦-𝐢𝐞𝐟𝐭𝐢𝐧.𝐫𝐨/𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭/

Noi 𝐧𝐞 𝐯𝐨𝐦 𝐚𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞𝐢 𝐟𝐫𝐚𝐮𝐝𝐞 a cat mai multor persoane pentru a nu lasa sa se mai intample astfel de cazuri absolut nedorite.

𝐓𝐎𝐓𝐔𝐋 𝐓𝐈𝐍𝐄 𝐃𝐄 𝐀𝐓𝐄𝐍𝐓𝐈𝐀 𝐃𝐔𝐌𝐍𝐄𝐀𝐕𝐎𝐀𝐒𝐓𝐑𝐀!

𝐅𝐈𝐓𝐈 𝐏𝐑𝐄𝐂𝐀𝐔𝐓𝐈 !!!!!!!!

 

Tehnica de vanzari ,,door to door’’ este o strategie de succes se pare a asa-zisilor ,,agenti de vanzari’’ pentru cei care doresc sa-si aduca in buzunare venituri total neindreptatite, bazandu-se pe naivitatea oamenilor mai putin informati.

Din nefericire chiar exista astfel de cazuri si tot din nefericire si Compania Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro, cu un nume sonor pe piata de materiale de constructii din Romania si nu numai, tocmai a fost expusa unei astfel de fraude.

Este evidenta metoda acestor agenti fake care se folosesc de numele unor companii cunoscute sau branduri foarte mari, prin care reusesc sa duca in eroare potentiali clienti interesati de anumite achizitii.

Tehnicile pe care le folosesc sunt foarte bine alese si studiate, astfel incat sa para totul bine pus la punct si credibil.

Folosesc masini inscriptionate cu numele unui brand sau companii dar care sunt colantate magnetic si nu au nici o baza reala.

Se vor prezenta in fata dumneavoastra, foarte probabil impecabili imbracati, cu ecusoane de reprezentanti si toate  materialele necesare unei posibile vanzari, reusind astfel sa convinga de profesionalism si corectitudine.

 

Contracte false cu numele unor companii de top si foarte vizibile mai ales in mediul online, pentru a se asigura ca acei potentiali cumparatori vor cadea in plasa lor.

 

 

IMPORTANT!

S.C. IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L. (Vindem-ieftin.ro Casa de comenzi) nu incaseaza bani pe teren prin agenti de vanzari, incasarile se fac online prin banca sau aplicatia de plata card online securizata in baza facturii proforme sau in sediile noastre prezente pe site.

  • Fiecare factura proforma are numar unic de inregistrare si afisat consultantul dedicat in partea dreapta jos.
  • Verificati ca numarul consultantului sa fie prezent pe website alaturi de poza consultantului in sectiunea contact.
  • Pentru orice tentativa de frauda legata de C. IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L. (Vindem-ieftin.ro Casa de comenzi) apelati URGENT la 0784 223 433 – Alexandru Enescu – Director Comercial  sau la cea mai apropiata unitate de Politie.

 

 

 

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.