NU AVEM AGENTI

UN ALT TIP DE FRAUDA -ATENTIE LA NEATENTIE!!!

Un alt tip de FRAUDA  –  ATENTIE LA NEATENTIE!!!

      ? – !

 

Tocmai am fost instiintati de o S.C. IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L. (Vindem-ieftin.ro Casa de comenzi), prin incheiere unui contract fals de vanzare de materiale de constructii, mai exact din categoria acoperis.

IMPORTANT!

S.C. IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L. (Vindem-ieftin.ro Casa de comenzi) nu incaseaza bani pe teren prin agenti de vanzari, incasarile se fac online prin banca sau aplicatia de plata card online securizata in baza facturii proforme sau in sediile noastre prezente pe site.

  • Fiecare factura proforma are numar unic de inregistrare si afisat consultantul dedicat in partea dreapta jos.
  • Verificati ca numarul consultantului sa fie prezent pe website alaturi de poza consultantului in sectiunea contact.
  • Pentru orice tentativa de frauda legata de C. IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L. (Vindem-ieftin.ro Casa de comenzi) apelati URGENT la 0784 223 433 – Alexandru Enescu – Director Comercial  sau la cea mai apropiata unitate de Politie.

 

ONLINE CU INCREDERE 400x400 1

S-au folosit .

 

 Asa zisi ,, agenti de vanzari ‘’, se prezinta in fata curtii dumneavoastra, cu prin care va vand materiale de constructii la un pret cu putin sub cel al pietei, insistand pe medoda platii in avans % , asigurandu-se astfel ca isi iau o parte din bani.

PORTOFEL 400x400 1

 

De acest lucru am fost instiintati noi cei de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro doi cetateni  care tocmai au fost pagubiti prin aceasta metoda.

Intorsi in tara sa-si finalizeze proictele casei pe care o construiau, ajung la comandarea acoperisului. Primesc o oferta de pret de la un hipermarket din zona acestora dar pentru ca li se pare destul de scump hotarasc sa mai caute.

Intre discutii, unul dintre meseriasii care lucrau la finalizarea casei le recomanda un domn din Buzau care ar putea sa le aduca ceva oferte  de pret mai bune. ATENTIE LA MESERIASI !!!

 

nu va lasati pacaliti 400x400 1

 

Se prezinta un domn care se da drept un agent de vanzari expert in materiale de constructii care face masuratorile si foarte sigur le face un calcul de pret mai mic decat oferta pe care o aveau cetatenii de la cealalta sursa.

Incantati de oferta si motivati de finalizarea cat mai repede a proiectului , acestia accepta oferta de pret de 19.500 lei in care este inclus transportul si montajul dupa spusele agentului.
Se prezinta un contract pe care sunt rugati sa-l semneze  si unde sunt nevoiti sa plateasca cash pe loc, avansul de 10.000 de lei lucru care se si intampla.

 

frauda 2 298x400 1

frauda 1 298x400 1

 

 

CONTRACT   FALS !!!

 

dr frauda 2 652x400 1

 

Bucurosi de tranzactie si cu increderea ca au cumparat de la un nume sonor si cunoscut pe piata materialelor de constructii, cetatenii in asteptarea materialelor hoatarasc sa plece inapoi in Germania unde munceau,cu un numar de telefon al falsului agent care, surpriza: nu mai raspunde la telefon.

Alarmati de acest lucru hotarasc sa sune o ruda care se afla in tara sa-I ajute putin cu detalii depre cautarea  firmei de la care au cumparat.

Dupa  o cautare pe Google, domnul gaseste numarul de contact  al fondatorului Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro  – Cosmin Raileanu de la care afla cu surprindere ca nu s-a facut absolut nici o comanda de materiale de constructii de la rudele sale.

 

 

Aici incepe cosmarul !!!!

 

FRAUDAAAAA 400x400 1

 

Astfel aflam povestea trista despre cum au fost pacaliti de un agent fals de vanzari cu care a incheiat un contract  fals intre dumnealor si noi.

Dupa anunturile masive ale companiei noastre Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro  din paginile de socializare si media si cautarea infractorului, ne-am bucurat sa primim vesti de la pagubiti, cum ca s-ar fi descoperit cine era persoana care a comis frauda.

Continuam mediatizarea acestui eveniment neplacut de care nu suntem responsabili dar care ne motiveaza sa luam toate masurile necesare in vederea evitarii pe viiitor a unor astefel de situatii, asa ca suntem in contact cu politia locala si organe in masura sa ne ajute sa punem stop noii modalitati de frauda.

 

 

politia 400x400 1

 

 

 

FRAUDA pe piata materialelor de constructii !!!

 

CE  VA  SFATUIM?

 

Evitati sa abordati genul de anunturi despre materiale de constructii din anumite site-uri care promoveaza reduceri ce par foarte atractive.

 

Veti gasi  numeroase anunturi in care veti fi atrasi in capcana unor vanzatori sau meseriasi care va ofera materiale pentru un acoperis dar vin si va monteaza doar folia, dupa care va cer banii si vor disparea.

La fel cu executia unui gard din piatra decorativa sau sipca metalica, sau de ce nu, montajul de pavele din curtea dumenavoastra, unde dupa ce fac masuratorile, va ,,ajuta,, cum si de unde sa comandati materialele  pe motiv ca au furnizori  cu preturi foarte bune si va induc in eroare pana faceti plata in speranta ca veti vedea curtea finalizata.

 

NU dati datele dumneavoastra personale, numere de cont sau orice acces la care acesti pot atenta sa fraudeze!

NU va incredeti in documentele care va sunt prezentate fara a verifica, pentru ca exista atat de multe modalitati de verificare pe care le aveti la indemana!

Cautati intotdeauna in ofertele de materiale de constructii, recenziile clientilor, contacte verificabile si profesionalismul vizibil.

 

antifrauda vindem 400x400 1

 

 

  • !
  • .
  • !
  • . .

– pe site de fotografiile consultantilor nostri si numerele acestora de telefon, : :// – . / /

Noi a cat mai multor persoane pentru a nu lasa sa se mai intample astfel de cazuri absolut nedorite.

!

!!!!!!!!

 

Tehnica de vanzari ,,door to door’’ este o strategie de succes se pare a asa-zisilor ,,agenti de vanzari’’ pentru cei care doresc sa-si aduca in buzunare venituri total neindreptatite, bazandu-se pe naivitatea oamenilor mai putin informati.

Din nefericire chiar exista astfel de cazuri si tot din nefericire si Compania Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro, cu un nume sonor pe piata de materiale de constructii din Romania si nu numai, tocmai a fost expusa unei astfel de fraude.

Este evidenta metoda acestor agenti fake care se folosesc de numele unor companii cunoscute sau branduri foarte mari, prin care reusesc sa duca in eroare potentiali clienti interesati de anumite achizitii.

Tehnicile pe care le folosesc sunt foarte bine alese si studiate, astfel incat sa para totul bine pus la punct si credibil.

Folosesc masini inscriptionate cu numele unui brand sau companii dar care sunt colantate magnetic si nu au nici o baza reala.

Se vor prezenta in fata dumneavoastra, foarte probabil impecabili imbracati, cu ecusoane de reprezentanti si toate  materialele necesare unei posibile vanzari, reusind astfel sa convinga de profesionalism si corectitudine.

 

Contracte false cu numele unor companii de top si foarte vizibile mai ales in mediul online, pentru a se asigura ca acei potentiali cumparatori vor cadea in plasa lor.

 

 

IMPORTANT!

S.C. IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L. (Vindem-ieftin.ro Casa de comenzi) nu incaseaza bani pe teren prin agenti de vanzari, incasarile se fac online prin banca sau aplicatia de plata card online securizata in baza facturii proforme sau in sediile noastre prezente pe site.

  • Fiecare factura proforma are numar unic de inregistrare si afisat consultantul dedicat in partea dreapta jos.
  • Verificati ca numarul consultantului sa fie prezent pe website alaturi de poza consultantului in sectiunea contact.
  • Pentru orice tentativa de frauda legata de C. IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L. (Vindem-ieftin.ro Casa de comenzi) apelati URGENT la 0784 223 433 – Alexandru Enescu – Director Comercial  sau la cea mai apropiata unitate de Politie.

 

 

mat const colt 400x400 1

 

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found