Vopsea Lavabila 2

Tu știi cum să îți alegi vopseaua lavabilă potrivită proiectului tău?

Tu știi cum să îți alegi vopseaua lavabilă potrivită proiectului tău?

Vopsirea pereților cu lavabilă nu trebuie să îți creeze mari bătăi de cap, deoarece acest proces are un grad scăzut de dificultate. Prin urmare, fie că ai hotărât să dai un aer proaspăt locuinței cu un strat nou de vopsea lavabilă albă, fie că dorești să schimbi culoarea în interiorul casei sau te afli în  plin proces de renovare, va trebui în primul rând să te înarmezi cu toate materialele necesare.

O vopsea lavabilă de calitate implică timpi de aplicare mici și costuri de mentenanță minime. Aceasta se curăță ușor de pete și alte murdării, iar puterea culorii aplicate rămâne neschimbată o perioadă lungă de timp.

Interior sau Exterior?

Vopseaua lavabilă se alege în funcție de mediul în care vrei să o utilizezi: interior sau exterior.

Interior – alege o vopsea lavabilă ce are în formula sa aditivi cu funcții antibacteriene și anti-mucegai. Anumite zone din casă au un grad ridicat de umiditate (baia și bucătăria), așadar vopseaua pe care o aplici pe pereti ar trebuie sa reziste cu brio mucegaiului și igrasiei.

Exterior – alege o vopsea lavabilă cu rezistență în timp la contactul cu razele soarelui pe timpuri verii și pe timpul iernii la umiditate și temperaturile scăzute.

 

2222 711x400 1

Gradul de Lavabilitate

Această caracteristică a unei vopsele lavabile îți arată cât de rezistentă este aceasta la spălare. Asadar, ai la dispozitie:

  • Semilavabile

– sunt rezistente la un număr de aproximativ 40 de spălări;

– se recomandă aplicarea acestui produs pe pereții mai putin expuși murdăriei (din dormitor sau din living).

  • Lavabile

– rezistente la un număr de aproximativ 100 de spălări;

– poți aplica o astfel de vopsea pe pereții din baie sau bucătărie, ori din altă încăpere a casei.

  • Superlavabile

– rezistente chiar și la un număr de aproximativ 200 de spălări;

– cu această vopsea poți colora pereții exteriori ai casei;

– are o rezistență foarte bună în timp la murdăria cauzată de factori externi.

Puterea de Acoperire

Dacă vrei ca pereții tai să prindă culoare de la primul strat dat, vei câstiga timp prețios dacă alegi din start o vopsea lavabilă cu un grad de acoperire foarte bun.

Această caracteristică specifică unei vopsele lavabile este exprimată în litri pe metru pătrat (l/mp) și este trecută pe eticheta de produs. Cele mai bune produse asigură o acoperire de 10 mp cu doar un singur litru de vopsea lavabilă, însă pentru un rezultat minunat, ia in calcul varianta unui dublu strat pe suprafața respectivă.

Timpul de Uscare

Produsele cu o putere de uscare de până la 24 de ore aduc rezultate garantate, însă pentru un efect accelerat al acestui procedeu, cumpără online de pe vindem-ieftin.ro /?s=vopsea+lavabila&post_type=product o vopsea lavabilă cu efect super-rapid de uscare.

Aderența

Textura peretelui pe care aplici vopseaua lavabilă determină tipul de vopsea pe care îl cumperi.Te poți întâlni cu situații în care trebuie să vopsești: cărămidă, porțiuni acoperite cu grund, beton, tencuială etc.

În casă, vopseaua lavabilă pentru zidărie și tencuială este cea mai bună, însă îți recomandăm să aplici în prealabil pe peretele respectiv și un strat de amorsă.

Problemele apar atunci când trebuie să vopsești un perete lăcuit sau unul acoperit deja cu tencuială decorativă. Aderența vopselei este foarte mică pe acest tip de suprafață, așadar, atenție la ce produs cumperi.

Nuanța

Majoritatea vopselelor lavabile sunt albe, iar pentru aplicarea unei culori pe un perete este nevoie de un pigment special. Se găsesc și vopsele în nuanțe diferite de cea menționată mai sus: auriu, verde, portocaliu etc. Acestea se aplică direct pe perete, fără nevoia unui strat suplimentar de pigment.

Nuanțele de vopsea lavabilă recomandate pentru vopsirea pereților interiori sunt: bej, gri, bleu.Noi îți recomandăm ca pentru exterior să mergi pe o cromatică mai închisă, construită pe nuanțe de albastru, verde, maro sau vișiniu.

Pentru pereții din exterior, trebuie să ții cont și de culoarea acoperișului, a tocurilor de la ferestre, a gardului sau de design-ul pe care l-ai ales pentru amenajarea grădinii.

Top Vopsele Lavabile

Iată câteva branduri de vopsea lavabilă, pe care le poți comanda online de pe vindem-ieftin.ro:

Vopsea Superlavabilă Superalbă Savana

Vopseaua superlavabilă superalbă pentru exterior silicon Savana pe baza de copolimeri acrilici în dispersie apoasă, pigmenți, extenderi, rășină siliconică și aditivi. Prezintă o aplicabilitate excelentă, putere de acoperire ridicată și aderență bună la suportul pregătit corespunzător.

Realizează pelicule cu grad de alb ridicat, superlavabile şi permeabile la vapori, la cicluri îngheţ-dezgheţ şi la radiaţiile UV. Se poate nuanţa cu savana coloranţi pentru vopsea lavabilă.

Specificații tehnice:

– Conţinut de nevolatile; % masic : 64 ± 2, volumic: 42 ± 2;

– Densitate, g/cm³ 1,52-1,6;

– COV Subcategorie produs: „Acoperiri pentru pereți exteriori pe substrat mineral”;

– Valoare limită maximă COV, g/l: 40 (2010);

– Conținutul maxim de COV al produsului în starea gata pentru utilizare, g/l: 20;

– Culoare alb;

– Aspect peliculă uniform mat;

– Uscare la atingere, 20°C 2 ore;

– Timp de uscare între straturi, 20°C 2 – 6 ore;

– Uscare totală, 20°C 24 ore;

– Se vor menține condițiile de aplicare până la uscarea totală;

– Recomandăm verificarea prognozei meteo;

– Ambalări disponibile: 2,5L 8,5L, 15L.

Dacă nu știi cum să aplici vopseaua lavabilă noi îți lăsăm clipul de mai jos pentru a te inspira.Să aveți spor!

https://www.youtube.com/watch?v=zZ86x42LBE0

 

res 61d5caf545c210fe8cb1a0a2a201076c 400x400 1

De ce sa cumperi de la noi?

  • Prețuri Negociabile;
  • Nu mai alergi prin depozite și hypermarketuri;
  • De ce suntem mai ieftini decât depozitele și hypermarketurile?
  • Nu mai cauți pe toate site-urile;
  • Consultanți Dedicați / Grup VIP Whatsapp;
  • Oferte de preț personalizate;
  • Livrare direct de la Fabrică.

Încă mai ai timp să cumperi vopseaua lavabilă potrivită proiectului tău.Online e mai simplu pentru că, doar cu un click ești în magazinul virtual de unde poți alege produsul potrivit nevoii tale, produs care beneficiază de transport gratuit oriunde în țară.

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found