TS1

Tu cât ești dispus să plătesti pentru timpul tău?

Tu cât ești dispus să plătesti pentru timpul tău? 

„Time is Money!” sau cum ar spune românul „Timpul costa bani!”

Există o strânsă legătură între aceste două elemente care ne controlează întreaga viață. Se spune că secretul oamenilor bogați este administrarea corectă a timpului. Pornind de la acest argument deducem ca cel care știe să își administreze corect timpul va câștiga și mai mulți bani. Oare? …

Este extrem de importantă înțelegerea relației dintre timp și bani, iar dacă nu ești atent poți pica ușor și în cealaltă extremă în care banii încep să te controleze pe tine, iar TIMPUL nu va fi de partea ta.  Atunci când discutăm cu cei din jurul nostru, principala scuză este lipsa timpului. Timpul pare să nu ne mai ajungă. Din ce în ce mai puțin timp!

Însă așa cum pentru fiecare problemă există și o rezolvare, soluția lipsei de timp poartă numele de ACUM. Acum este momentul să creezi timp și să îl stăpânești, iar tehnologia este de partea noastră și poți evolua mai repede decât o faceau bunicii sau strămoșii noștri. Ai acces la informații, poți asculta un podcast în timp ce ești la volan, în timp ce te plimbi prin parc și poți face cumpărături online, chiar dacă ești în vacanță cu familia sau programul de lucru nu îți permite să alergi prin magazine.

Online-ul ne simplifică viața personală

Chiar și atunci când construiești poți face ca timpul să fie de partea ta, deoarece poți delega toate sarcinile specialiștilor din domeniu, iar materialele de construcții le poti comada online cu livrare direct la poarta casei tale, însă mereu verifică prețurile la mai mulți furnizori. Fără stres, eficient si rapid! Poți economisi astfel timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Și acesta este doar un exemplu!

Prețuiește fiecare timp neproductiv prin acțiuni care să îți aducă mai multă valoare. Oferă mai multă importanță timpului tău, iar el va fi de partea ta!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found