tribul antreprenorilor

Tribul Antreprenorilor, un podcast unde vedeta este Antreprenorul

Un concept unic în România nu poate veni pe piață decât cu proiecte unice. Tribul Antreprenorilor este un podcast cu și despre antreprenori lansat de Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro. Moderatorul este nimeni altul decât Cosmin Răileanu, fondatorul primului market network de materiale de construcții din țara noastră. 

Afaceri mari din orașe mici

Când vine vorba despre afaceri mari, multi oameni cred că acestea au pornit și sunt în orașe la fel de mari. V-ați întrebat vreodată câte afaceri mari sunt în orașele mici din România? Nici nu aveți idee cât de multe sunt. Tribul Antreprenorilor este un podcast unic care și-a propus să prezinte și să promoveze afacerile de succes din micile orașe românești.

Viața de antreprenor

Mulți oameni cred că viața de antreprenor este floare la ureche. Până la a-și pune floarea la ureche, orice antreprenor s-a confruntat cu sistemul, birocrația, provocări, obstacole sau neîncrederea celor din jur. Într-adevăr, viața de antreprenor este frumoasă și satisfăcătoare din multe puncte de vedere.

Sistemul educațional din România este șubrezit și lasă foarte mult de dorit. Din programa școlară lipsesc disciplinele cu aplicabilitate în viața de zi cu zi: educația financiară, educația antreprenorială, educație pentru organizarea timpului, etc. Acest podcast are și rolul unei discipline pentru tinerii care plănuiesc să înceapă o afacere.

Acum câteva luni, Cosmin Răileanu, le-a vorbit tinerilor de la Liceul Economic din Buzău despre antreprenoriat, provocări, motivație și perseverență. Informațiile oferite de un om din industrie sunt mult mai valoroase și actualizate decât cele din manualele școlare. Vara aceasta, Vindem-iefin.ro a organizat Școala de Vară, un proiect care a oferi copiilor o serie de activități educative și recreative. Inițiativa noastră a fost un plus educațional și a venit în completarea educației formale din școlile clasice. Beneficiarii activității au fost copiii personalului din cadrul companiei Vindem-ieftin.ro.

Motivație și inspirație la un loc

Tribul Antreprenorilor este o sursă de inspirație și de motivație, iar cei care-l vor urmări își pot găsi motivația în succesul și provocările altora. Dacă ești în căutarea unui model de antreprenor, ai toate șansele să-l descoperi în cadrul acestui podcast.

În primul episod au fost invitați Monica Nitescu, fondator Estetiq Solutions și Geany Anton, fondator Anton Pro Group care au vorbit despre provocările din piața construcțiilor din România. În foarte scurt timp veți putea urmări al doilea episod, unde antreprenorul invitat are foarte multe lucruri interesante de împărtășit.

Rămâneți aproape de noi!

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!