Trecerea catre energia GRATUITA !!!

Pandemia a accelerat trecerea catre energia GRATUITA !!!

 

Stiri din viitor

sau

CUM va arata orasul tau…

Cladirile verzi care vor fi acoperite de sisteme fotovoltaice vor contribui in mod direct la scaderea emisiilor de carbon, atat prin eficienta energetica, cat si prin design minimalist si integrarea materialelor de constructie eco.

 

Se estimeaza o crestere a numarului de orase smart, care vor integra atat solutii de folosire a energiei regenerabile, cat si tehnologie de ultima generatie.

 

 

CARE ESTE… SECRETUL ?

 

Orasele viitorului vor include vehicule electrice… Suna fantastic, nu-i asa? Acestea se pot incarca usor pe timpul zilei din parcari cu ce credeti?

Cu PANOURI FOTOVOLTAICE.

 

NU CONFUNDA !!!

 PANOURILE  FOTOVOLTAICE  CU  PANOURILE  SOLARE

 

Un panou fotovoltaic spre deosebire de un panou solar termic, transformă energia luminoasă din razele solare direct în energie electrică

Componentele principale ale panoului fotovoltaic sunt celulele solare.

Panourile solare fotovoltaice se utilizează separat sau legate în baterii pentru alimentarea consumatorilor independenți.

 

Un panou solar termic este o instalație ce captează energia solară conținută în razele solare și o transformă în energie termică și o cedează unui agent termic (apăantigel).

 

Panourile fotovoltaice  sunt :

ON-GRID – conectate la retea

OFF-GRID – 100% independente, cu stocare de energie

 

Sistemul fotovoltaic ON-GRID:

poate fi functional doar cu ajutorul retelei electrice disponibile. In momentul cand nu avem tensiune din retea, atunci nu avem nici productie din sistemul fotovoltaic.

 

Aplicatia on-grid este cea mai echilibrata solutie din punct de vedere al raportului investitie-amortizare-durata de viata!

 

 

Un SISTEM FOTOVOLTAIC ON GRID 5 KW monofazic, de exemplu are un consum anual de 7000 kw.

 

Ai variante de la 5 KW si pana la 100 KW,

atat monofazic cat si trifazat: https://bit.ly/39UpcTy

 

 

Exista deja  Programul Casa Verde  prin care DAI in retea si  IEI din retea cu preturi diferite.

 

Retine si urmeaza pasii, daca te-ai decis sa investesti inteligent pentru casa ta:

  • Determinati consumul de energie al casei, termica si / sau electrica( cati consumatori casnici detii si care este consumul insumat);
  • Documentati-va asupra prevederilor legale din România;
  • Aflati daca acoperisul casei este compatibil cu sistemul de panouri fotovoltaice pe care vreti sa-l instalati;
  • Luati in calcul toate costurile asociate instalarii panourilor, dar si suma pe care ati reusi sa o economisiti dupa finalizarea instalarii– FOARTE IMPORTANT! Aceasta din urma va determina daca intr-adevar este rentabil sa faceti aceasta investitie.

 

 

𝐓𝐞 𝐠𝐚𝐧𝐝𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐬𝐚 𝐢𝐭𝐢 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐚𝐥𝐞𝐳𝐢 𝐏𝐀𝐍𝐎𝐔𝐑𝐈 𝐅𝐎𝐓𝐎𝐕𝐎𝐋𝐓𝐀𝐈𝐂𝐄, dar nu cunosti foarte multe detalii despre aceasta sursa de energie verde?

 

Functioneaza in doi pasi simpli:

Panoul fotovoltaic preleveaza radiatia solara si o transforma in energie electrica;

– Celulele sale fotovoltaice capteaza energia si o convertesc in electricitate.

 

In funcție de tipul de celule care le compun, panourile solare fotovoltaice se impart in mai multe categorii:

– Panourile fotovoltaice monocristaline

– Panourile fotovoltaice policristaline

– Panourile fotovoltaice amorfe

– Panouri fotovoltaice cu strat subtire

 

Pentru acest lucru se implementeaza tehnologii care vor conecta toate aceste solutii intre ele pentru a face viata oamenilor mai usoara si mai sustenabila.

 

 

Martori ai unui context care a dublat tendinta

de scumpire a energiei electrice

 

 

Solutia vine impachetata frumos, sistemele verzi fiind singurele variante rapide de implementat si cu un timp scurt de amortizare si asta doar prin intermediul panourilor fotovoltaice.

 

Conform unor informatii reale si bazate pe studii si statistici, un numar tot mai mare de companii au inceput sa-si doreasca reducerea amprentei de carbon, sa castige mai multa independenta energetica si sa-si scada costurile fixe.

 

Se pare ca in ultima perioada piata de instalatii si echipamente specifice a inregistrat o crestere importanta, sistemele fotovoltaice pentru uz rezidential – atat cele on-grid (conectate la retea), cat si cele off-grid (100% independente, cu stocare de energie) – fiind vedetele acestor luni.

 

 

Cu totii, spre sustenabilitate, din dorinta de a micsora impactul asupra mediului inconjurator

 

Daca dupa cum se preconizeaza aceasta crestere constanta de 25% pentru urmatorii 5 ani, stimulata de interesul ridicat al consumatorilor individuali si industriali, dar si de programele de finantare lansate de stat va fi reala, drumul arata tot mai verde si mai benefic atat populatiei cat si intregii planete.

 

Consumatorilor individuali si industriali  folosesc o gama variata de echipamente si sisteme fotovoltaice, de la producatori de top.

 

 

 

Se observa un interes tot mai crescut pentru energia regenerabila atat din partea utilizatorilor individuali, care doresc sisteme fotovoltaice mici pentru cabane, locuinte izolate si rulote sau imbunatatirea locuintelor, cat si a companiilor care la randul lor doresc electrificarea flotelor si instalarea sistemelor fotovoltaice pe acoperisurile halelor.

 

 

Sunt luate in vedere si sisteme AGRI-fotovoltaice si HIDRO-fotovoltaice, care presupun folosirea suprafetelor de teren atat pentru productia de energie, cat si pentru productia agricola – folosirea luciului de apa, in scop de producere a energiei electrice.

 

 

            Exista deschidere a pietei smart  care ne incurajeaza sa avem o viziune  a  parcarilor viitorului acoperite de panouri fotovoltaice.

 

 

Suficiente motive sa ne orientam catre aceasta inovatie care ne poate schimba modul de viata personal, atat  din punct de vedere financiar, tinand mai mult la buzunarul nostru, cat si global gandindu-ne la o lume VERDE!!!

 

CE ASTEPTAM ?

 

Momentul in care autoritatile, din domeniu anunta demararea unor programe menite sa incurajeze trecerea la surse de energie regenerabile.

 

Astfel ca, prin aceste sisteme de panouri fotovoltaice, managerul unei renumite companii furnizor de produse dedicate independentei energetice, cu peste 30.000 de produse

dedicate independentei energetice atat pentru consumatorii individuali, cat si pentru cei industriali isi doreste ca autoritatile sa aprobe, astfel, un nou program Casa Verde pentru

persoane fizice, cresterea beneficiilor pentru prosumatori prin compensarea cantitativa (in prezent prosumatorii pot livra 100 kWh si consuma doar 30 kWh cand au nevoie),

demararea programului Electric-UP pentru companii, iar Rabla-Plus sa includa si furnizarea/ instalarea de statii de incarcare pentru cumparatorii de masini electrice noi cu un cost

de pana la 1.000 de euro, pe baza de voucher.

 

 

 

Pana atunci ramane sa ne orientam individual, cu pasi siguri si increzatori catre montarea unor astfel de panouri fotovoltaice.

Comanda de pe Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro cu livrare oriunde in tara, aici :  https://bit.ly/39UpcTy

 

Pe www.vindem-ieftin.ro gasești intreaga gama de panouri fotovoltaice, iar calitatea și promptitudea își spun cuvântul.

Fii original prin alegerile pe care le vei lua! Iar dacă nu ești hotărât/ă asupra acestora, pe www.vindem-ieftin.ro consultanța este gratuită și oferită de persoane specializate.

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
image
** ⚠️ Atentie! Datorita volumului mare de comenzi in perioada COVID 19, consultantii si furnizorii nostri sunt foarte solicitati! Cererea de oferta va fi preluata in ordinea in care a intrat in sistem, iar din acest motiv pot exista timpi mai mari de procesare a ofertelor/ comenzilor. Va multumim pentru intelegere! Cu drag Echipa Vindem-Ieftin.ro! ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.