Articol 2 Bilka

Țigla metalică, învelitoarea potrivită pentru orice acoperiș

Descoperiți universul acoperișurilor din țiglă metalică, o soluție modernă și eficientă pentru orice proprietate. Versatilitatea, durabilitatea și aspectul estetic al țiglei metalice transformă orice acoperiș într-un element de design remarcabil, oferind în același timp protecție și intimitate.

Țigla metalică reprezintă o alternativă inovatoare la materialele tradiționale pentru acoperișuri, adaptată acum și pentru garduri. Fabricată din oțel de înaltă calitate, acoperit cu un strat de zinc și vopsită în diverse culori, combină rezistența metalului cu estetica țiglei clasice.

Avantajele țiglei metalice

  • durabilitate extremă: țigla metalică este recunoscută pentru durabilitatea sa de lungă durată. Aceasta rezistă cu brio în fața elementelor naturale și are o durată de viață semnificativ mai mare decât alte materiale de acoperiș.
  • greutate redusă: fiind ușoară, țigla metalică poate reduce presiunea asupra structurii casei și permite utilizarea unor structuri mai ușoare de susținere.
  • rezistență la intemperii, inclusiv ploi abundente, furtuni și radiații ultraviolete, fără a se deteriora sau a-și schimba aspectul.
  • mentenanță redusă: alegerea unui acoperiș de țiglă metalică implică un nivel scăzut de mentenanță. Nu se degradează în timp, nu se decojește și nu necesită vopsire regulată.
  • economie de energie: prin utilizarea sistemelor de izolație potrivite, țigla metalică poate ajuta la reducerea costurilor de încălzire și răcire, făcând casa mai eficientă din punct de vedere energetic.

Montaj și întreținere

Montajul gardurilor din țiglă metalică este rapid și eficient, putând fi executat de profesioniști sau chiar de amatori bine pregătiți. Întreținerea redusă este un alt avantaj major, necesitând doar verificări periodice și curățări ocazionale pentru a menține aspectul estetic.

Grosimea corectă pentru casa ta

Alegerea grosimii corecte a țiglei metalice depinde de mai mulți factori, dar este întotdeauna indicat să consulți un specialist în acoperișuri care poate evalua cerințele specifice ale casei tale.

  • clima locală: în zonele cu condiții meteorologice severe, precum ninsori abundente sau grindină frecventă, este recomandat să optezi pentru o țiglă metalică mai groasă, de aproximativ 0,6 – 0,7 mm.
  • structura casei: unele structuri pot necesita o țiglă metalică mai groasă pentru a susține greutatea altor materiale de construcție sau a rezista la condiții climatice extreme.
  • preferințe personale: dacă vrei o soluție cu un aspect mai subțire și estetic, poți opta pentru o țiglă metalică mai subțire, de 0,4 – 0,5 mm, care poate fi la fel de durabilă cu condiția să fie montată corespunzător.

Soluțiile Bilka pentru acoperișul tău

Pentru cei interesați să îmbine funcționalitatea cu estetica în construcția acoperișurilor, țigla metalică Bilka reprezintă alegerea ideală. Cu o gamă variată de produse, de la țiglă metalică la tablă cutată, de la șipcă metalică la ferestre de mansardă, profile zincate și scări de pod, Bilka oferă soluții de top pentru orice proiect. 

Fiecare produs este proiectat să asigure durabilitate maximă, întreținere minimă și un aspect estetic plăcut, făcând din țigla metalică opțiunea perfectă pentru acoperișurile care impresionează și rezistă în timp.

➡️ Trimite lista acum

Construiește inteligent cu Depozitul Virtual.

Cumperi totul dintr-un singur loc

Scurtam lantul traditional de la fabrica la client, pentru a obtine cele mai mici preturi

Cere oferta

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret

Cere oferta

Cumperi totul dintr-un singur loc

Vezi categorii produse

Materiale
Structura Fundatie

Vezi preturi

Beton de Statie
la Cifa

Vezi preturi

Panouri Sandwich
Acoperis -Perete

Vezi preturi

Tevi Rectangulare
Patrate - Rotunde

Vezi preturi

Pavaje
Borduri

Vezi preturi

Sipca
Metalica

Vezi preturi

Sisteme Complete
Acoperisuri

Vezi preturi

Tabla Cutata
Tabla Ondulata

Vezi preturi

Experienta clientilor

Caramida Brickston

Multumesc Alina Bragea pentru ajutor!
Client
Produs: Caramida Brickston

Panouri Sandwich dec 2021

Marfa este in regula, de calitate, la pret bun
Client
Produs: Panouri sandwich

Tigla metalica

Pretul si colaborarea au fost foarte ok!
Client
Produs: Tigla metalica

Caramida

Firma serioasa care ce a promis a respectat - atat data de livrare cat si pretul acestor peleti. Nu am vazut sparte deloc, deci au fost aduse bine!
Produs: Caramida

Centrala si Calorifere

Promptitudine maxima, pret super ok! Consultantul a fost super super super dedicat!
Produs: Centrala si calorifere

Panouri Sandwich

Prompti! Am facut comanda de panouri al Vindem-Ieftin.ro. Multumim!
Client, jud. Tulcea
Produs: Panouri sandwich