60 e1504077390265 1280x720 1

Teme-te de orice… Dar nu și de rezistența lambriului PVC

Teme-te de orice… Dar nu și de rezistența lambriului PVC

Siding-ul american este un lambriu exterior semilucios din PVC, rezistent la razele UV și care oferă un stil personalizat fiecărei case indiferent de fomă, marime și vechime. Este un material relativ nou pe piața materialelor de construcții din România, dar destul de folosit în tările occidentale.

Când clasicul devine banal…

Stilul casei reflectă, de cele mai multe ori, personalitea celor care locuiesc acolo. Dacă te-ai săturat de fațadele clasice și vrei un stil inedit cu o amprentă deosebită, atunci siding-ul american este alternativa ideală. În plus dispune de un raport calitate-preț extrem de bun și de 30 de ani garanție.

WhatsApp Image 2019 03 19 at 13.11.09 533x400 1

Alternativa ideală la fațadele clasice

Acest materiale vine cu numeroase avantaje și beneficii cum ar fi:

  • rezistență la vânt de peste 120 km/h;
  • rezistență la temperaturi extreme cuprinse între -35 și +80 de grade Celsius;
  • imun la factorii biologici sau chimici care atacă sau degradează fațadele casei;
  • nu necesită vopsire, lăcuire sau alte tipuri de tratamente de întreținere.

Lambriul PVC se aplică direct pe suprafața casei fără sa mai fie nevoie de tencuială sau alte materiale conexe. Întreținerea este extrem de simplă, practic curățarea se realizează doar cu apă, inclusiv cu jetul de la furtunul de grădină.

WhatsApp Image 2019 03 19 at 13.11.03 1 533x400 1

Siding-ul american prezintă numeroase proprietăți termoizolante și asigură, în același timp, ventilarea pereților pe care este aplicat. Este unicul material de fațadă care poate fi demontat și remontat fără costuri suplimentare și cu pierderi zero.

Lambriu PVC versus formele de relief

Siding-ul american este indicat pentru orice casă indiferent dacă aceasta se află într-o zonă montană, de câmpie sau maritimă. Pe piață veți găsi o gamă variată de culori. O nuanță închisă este indicată pentru o casă aflată într-o zonă montană deoarece va rezista mai bine. În schimb, nuanțele deschise sau marine sunt indicate pentru locuințele din zonele de șes sau litorale.

Un alt aspect care poate fi important pentru unii oameni se referă la toxicitatea materialelor și produselor folosite pentru renovarea locuinței. Nu aveți niciun motiv de îngrijorare, producătorii dau asigurări că siding-ul american este un material ecologic și non-toxic, atât pentru oameni cât și pentru animalele de companie.

De la clienți adunate

Unul dintre clienții Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro ne-a trimis, cu mult entuziasm, câteva fotografii cu casa sa după ce a montat lambriul PVC. Imaginile vorbesc de la sine, iar noi suntem la fel de entuziasmați de lucrare ca și dumnealui.

Siding1 764x400 1 Siding2 764x400 1

Siding3 764x400 1

Știm că ți-am atras atenția. Un singur click te mai desparte de un aspect inedit pentru casa ta. Accesează www.vindem-ieftin.ro, intră în legătură cu unul dintre consultanții noștri, iar Sidingul American va ajunge la tine cât ai spune…american dream.

Siding-ul American (Lambriu PVC) + VOX 3.81 x 0.205 m Culoare Fildeș este doar unul dintre modelele care și-a cucerit definitiv clienții.

/produs/siding-american-lambriu-pvc-3-81x-0-205-m-culoare-fildes/