color

Te ținem la curent și… la culoare!

Ne-am obișnuit ca în fiecare an, trendsetteri și experți în stiluri să publice cele mai recente informații despre ce este la modă și ce este obligatoriu într-un sezon dat.

Sigur ai aflat care este culoarea anului 2022. Dacă nu, ai făcut bine că te-ai oprit aici.

 

Conform anunțului Pantone Color Institute, culoarea anului 2022

este Lila 17-3938 Very Peri, o nuanţă pastelată de violet.

 

Modelele și culorile propuse, stabilesc direcția și aspirațiile noastre în proiectarea interioarelor și exterioarelor.

 

Ar trebui să copiem în mod obligatoriu modelele propuse?

 

Bineîțeles că nu, deoarece acestea sunt de multe ori departe de realitate si de viziunea personală a modului cum ne dorim să amenajăm și cum vedem această zonă delicată a sapațiului în care locuim.

 

perete dormitor 400x400 1

 

Dar, să recunoaștem că este important deoarece au devenit pentru noi un punct de pornire, o sursă de inspirație, o mână de ajutor când suntem indeciși.

 

perete living mov 2 400x400 1

 

Vom avea ca rezultat, un interior interesant, individual și neobișnuit, plin de unicitate dar în același timp care să respecte niște informații ale unor specialiști.

 

Toate însă într-un mod cât mai personal în elementul nostru.

Violet are o mulțime de nuanțe. Ce șansă!

 

Iată de aceea, în funcție de acestea vom putea folosi nuanțe pastelate de culoare deschisă (liliac) sau de pildă, nuanțe mai închise (poate de prune) până la nuanța de vinete.

Un final cu totul diferit folosind alte culori care li se vor potrivi doar ca o completare.

Fie că alegi pentru dormitor, fie pentru living sau bucătărie, ai libertatea de a combina culori la fel de puternice și cu impact vizual remarcant dacă te-ai decis ca pereții tăi să fie în ton de lila.

 

perete dormitor mov 400x400 1

 

De altfel, variantele de vopsele decorative ale pereților de interior sunt vaste și au in componență si beneficii ale compoziției care te vor ajuta să recurgi nu doar la aspect dar si la calitate si siguranță.

Asta dacă optăm pentru vopseaua acrilică siloxanică antimucegai: /categorie-produs/amenajari-interioare/lavabile-si-epoxidice/lavabile-interior/

 

Oricum ar fi, este cert ca ne este sugerată ideea de a merge la sigur și a apela la combinații între mov cu roz, ocru, verde deschis, turcoaz și nuanțe albe atenuante.

 

AA15 400x400 1

 

Și considerăm că aici ne putem opri puțin la canapele si paturi tapițate pentru că sunt piese de rezistență, la propriu si la figurat, într-o cameră.

Cum să trecem cu vederea o astfel de culoare care te cucerește mai ales când vine vorba de catifea, pluș si alte țesături fine pe care le regăsești în gamele atât de elegante ale produselor, precum canapele, fotolii si paturi? De aici: /canapele-fotolii-paturi/  vin cu transport inclus.

 

Te-a cucerit si pe tine?

 

aa2 764x400 1

aa 764x400 1

 

Ne gândim la interioare romantice, pline de stil si rafinament.

 

 

 

Nuanțele de lavandă și violet introduc un climat subtil și delicat, excelent pentru a fi utilizat, de asemenea, chiar și în dormitoarele pentru copii.

Un pat atragator, elegant și confortabil care include saltea si ladă de depozitare trebuie să fie musai și colorat…dar nu ne abatem de la calitate niciodată.

 

AA12 764x400 1

 

În stilul glamour, violet apare în combinație cu nuanța roz și negru…Dar ce zici de galben prin liniștea adusă de culoarea anului?

 

aa4 764x400 1

 

aa6 764x400 1

Nu te opri!

Incă nu te-ai gândit la tapet?

 

tapet 1 400x400 1

 

Tapetul a reprezentat dintotdeauna o formă modernă de design, reuşind să creeze un decor elegant, rafinat şi personalizat.

Se spune că dacii şi romanii îşi decorau încăperile cu fire de bumbac lipite pe pereţi.

Ulterior această tehnică s-a dezvoltat în perioada Renascentistă, când au apărut diferite texturi şi tipuri de tapet apreciate de nobilime.

 

Atunci când alegi tapetul, trebuie să ţii cont de mai multe aspecte, cum ar fi stilul de amenajare sau dimensiunea camerei, pentru că acesta completează personalitatea locuinţei şi are un impact puternic asupra acesteia.

 

tapet si canapea 400x400 1

 

Și crede-ne că sunt variante: /oferte-tapet/

 

Vrei să dăm o privire si prin baie?

 

Sigur ai nevoie de oaza ta de liniste, de izvorul tau de energie așa că a fost binevenită aceasta nuanță a anului 2022 care ne inundă în pace si echilibru.

Baia a devenit un loc de relaxare fizică si mentală. De aceea avem liber la imaginație și ne putem ajuta de culori și materiale cât mai plăcute ochiului.

 

baie mov 764x400 1

 

Pentru asta ai variante de gresie si faianță care te pot diferenția. E necesar doar să te asiguri de cele mai calitative pentru a completa frumusețea cu eficiența: /oferta-gresie-si-faianta/

 

1 400x400 1

2 1 400x400 1

 

Lista ar putea continua în ceea ce privește amenajarea casei respectând în linii fine recomandarea culorii anului 2022.

Dar ne vom lăsa surprinși pe parcurs de ceea ce a dat frâu imaginației în domeniul amenajărilor și decorațiunilor. 

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found