tapet r15391 blooming copie 284 9528

TAPETUL – Decor armonios și Finisaj impecabil pentru Pereții casei tale

Tapetul – Decor armonios și Finisaj impecabil pentru Pereții casei tale

Atunci când modifici stilul de amenajare sau culorile într-o încăpere, transformarea devine unică. Schimbarea culorilor sau a stilul de amenajare face ca, încăperea pe care dorești să o reamenajezi să își modifice semnificativ aspectul, dar și atmosfera punându-se accent în mod special pe trăsăturile tale de personalitate.

Ce Este Tapetul?                         

Tapetul este acel finisaj de pereți care poate transforma orice spațiu, prin modelele care pot fi folosite, dar și prin faptul că oferă un aspect final impecabil, ascunzând orice imperfecțiuni.

Tapetul este un material folosit pentru a acoperi și decora pereții interiori ai casei, birouri, cafenele, clădiri guvernamentale, muzee, oficii poștale și alte clădiri. Acesta este ambalat la rola și se pune pe un perete cu ajutorul unui adeziv.

 

Modele de Tapet

Cele mai cunoscute materiale din care este fabricat sunt vinilul și hârtia, însă tapetul textil este la mare căutare în rândul designerilor de interior. Modelele de tapet sunt numeroase, de la flori mici, animaluțe, modele baroce, până la dungi, puncte, clădiri și chiar figuri de personalități (fototapet). Potrivit indiferent de stilul adoptat, tapetul aduce un plus de frumusețe încăperilor. Iată mai jos câteva modele de tapet:

7 Avantaje ale utilizării Tapetului 

  1. Instalarea tapetului este rapidă

Față de alte finisaje pentru pereți (vopsea lavabilă sau stucco), instalarea tapetului este o operațiune rapidă și curată, pereții nu trebuie pregătiți în prealabil dacă sunt netezi și fără fisuri. Se evită tot praful, mizeria şi vopseaua care stropeşte podelele şi geamurile.

Nu mai trebuie să protejezi şi să înfoliezi toate suprafeţele din casă, ca să nu se mai păteze şi să se distrugă mobila. Nu este nevoie să aştepţi să se usuce pereţii,ori să petreci ore întregi curățând podele şi geamuri.

  1. Creează un aspect impecabil

Pereții prezintă diverse imperfecțiuni care pot cauza un aspect neunitar în urma aplicării vopselei putând exista diferențe de culoare sau de textură.

Tapetul elimină aceste neajunsuri ale pereților, asigurând un aspect final impecabil, lipsit de diferențe. Odată ce ai ales modelul şi culoarea dorită, finisajul pereţilor se va desfăşura repede, curat şi fără  multe batai de cap, iar rezultatul va fi unul cu adevarat profesionist – pereţii locuinţei tale vor arăta fără diferenţe de culoare, textură ori pete.

  1. Întreținere ușoară

Tapetul este ușor de întreținut și curățat, deoarece nu necesită tratamente speciale. Pur și simplu se șterge cu o lavetă sau cu o perie moale.

Fie că este vorba de tapet pe suport de hârtie sau pe suport textil, folosiţi doar detergenţi care nu atacă suprafeţele şi nu lasă pete: detergent de vase, eventual săpun lichid.

Pentru tapetul din hârtie se folosește doar o lavetă uscată, iar dacă tapetul este semi-lavabil ori lavabil se folosește o lavetă umedă / burete moale.

supvobl4843 52815 52810 444x400 1

  1. Este durabil

Dacă este îngrijit corespunzător, tapetul rezistă ani de zile , păstrându-și nealterate atât culoarea, cât și aspectul, ceea ce îl face o alegere bună pentru perioade lungi de timp. Vopseaua lavabilă cu trecerea timpului necesită o revopsire a pereţilor pentru împrospătarea ambientului.

  1. Este rezistent

Tapetul este rezistent la loviri, la foc, la razele UV. El nu se umflă, nu putrezește și nu permite formarea mucegaiului. Un alt aspect important ar fi că ajută la termoizolare și izolare fonică.

  1. Oferă numeroase posibilități

Tapetul este disponibil într-o gamă foarte largă de modele și de culori şi de aceea oferă nenumărate posibilități când vorbim despre amenajare.Însă, tapetul poate fi personalizat  și în funcție de cerințele fiecărui proiect (fototapet cu diverse tematici ori modele).

  1. Se îndepărtează ușor

Tapetul poate fi îndepărtat cu ușurință atunci când este cazul și permite instalarea unui alt tapet ori se poate reveni la finisajele de tip vopsea lavabilă sau stucco.

Vindem-ieftin oferă problemelor tale soluțiile ideale

Dacă vrei să-ți renovezi rapid locuința sau dorești să o amenajezi de la zero, poți folosi cu încredere tapetul în oricare încăpere din casa ta. Acum că ai aflat toate avantajele utilizării tapetului dă frâu imaginației tale și alege modelul care ți se potrivește! Dacă încă nu ești decis/ă asupra modelului de tapet aruncă o privire și aici.

Îți construiești casa? Ai nevoie să achiziționezi materiale de construcții? Pe noi ne găsești pe vindem-ieftin.ro, acolo unde toate problemele își găsesc soluțiile, iar clienții ne sunt prieteni!