clasic furniture

Stilul clasic, mereu actual!

Stilul clasic este una din cele mai bune decizii pe care puteti sa le luati pentru amenajarea locuintei dumneavostra.  Este o alegere buna, confortabila, stilata dar mai ales practica. Ce este extrem de apreciat la acest stil este versatilitatea cu care va puteti decora casa. In functie de personalitatea casei si a proprietarilor, putem vorbi de stilul clasic vechi (vintage design), actual (modern), conservator (dar totusi atat de apreciat datorita liniilor simple si curate), cat si despre stilul clasic cu influente indie, mai permeabil cu sufletele libere.

Atunci cand nu suntem siguri pe alegerile noastre in materie de design interior este bine sa apelam la un arhitect sau la un designer de interior pentru a ne indruma in a face cele mai bune alegeri. De ce multi prefera stilul clasic? Pentru ca nu se va demoda niciodata, este simplu si usor sobru , se potriveste oricarei incaperi indiferent de destinatia ei si este in stransa legatura cu traditiile. Materialele folosite sunt elegante, cu linii simple insa impreuna elementele de decor reusesc sa atraga toate privirile.

New_classic_furniture_wardrobe_door_designs

Stilul clasic mai are avantajul de a fi folosit indiferent de spatiul camerei (fie de e mica sau mare), fara prea mare efort putem amenaja o camera in stilul rustic, modern sau contemporan.

modern style

Materialele folosite pentru amenajarea casei sunt de obicei in nuante calde, podeaua intotdeauna din parchet natural (masiv sau triplustratificat), piesele de mobilier sunt in general masive, inchise la culoare, canapelele si fotoliile tapitate. Exista o preferinta pentru piesele vechi reconditionate, vintage care confera spatiului de locuit un aer aparte, boem. Pretul elementelor de decor de multe ori este destul de piperat insa se pot gasi lucruri ieftine, adevarate chilipiruri la anticariate sau garage sales.

clasic furniture

Chiar daca esti traditionalist sau modernist stilul clasic este ceea ce cauti. Elegant, simplu dar totusi fastuos, este alegerea ideala pentru orice famile.

Block "block-footer-articole" not found