TS22

Știai că plătești în plus?

Știai că plătești în plus?

Tu știi că plătești în plus pentru materialele de construcții achiziționate din depozite și hipermarketuri? Când plănuiești să construiești casa mult visată nu ai destul timp să compari oferte pentru materiale în mai multe părți așa că ori aloci aceasta sarcină meseriașului ori alegi prima variantă și mergi pe recomandări.

De fapt poți scuti mult mai mult timp și bani, chiar și răbdare alocând aceasta sarcină unui consultant dedicat care nu numai că te va ajuta să economisești bani importanți dar îți va oferi cele mai bune variante în functie de bugetul și nevoile tale!

De ce să optezi pentru cumpărături online și nu din magazine?

Simplu! Depozitele și hipermarketurile au costuri suplimentare deoarece marfa trece prin mai multe filtre când  ajunge la tine acasă! De la fabrică la distribuitor și de la distribuitor pleacă la hipermarketdepozitconstructor, iar apoi la tine acasă. Această traiectorie generează costuri suplimentare pe care tu le plătești!

Evită lanțul tradițional și optează pentru cel mai scurt, adică de la fabrică direct la tine acasă și vei beneficia de prețul corect! Sfatul nostru este că atunci când ai în plan să construiești alătură-te și tu clienților ce au încredere să cumpere online și economisesc timp și bani! Nu uita că poți conta pe noi pentru a-ți fi alături cu sfaturile de care ai nevoie și materiale de calitate la preturi foarte bune!

Mult succes!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found