TS28

Stagnarea sau evoluția în domeniul construcțiilor?

Stagnarea sau evoluția în domeniul construcțiilor?

Pandemia crește curajul de a construi. Deși există un pesimism moderat la începutul pandemiei, piața construcțiilor nu a suferit scăderi, rezistând bine perioadei de incertitudine pe care am traversat-o, până la final de 2020.

Ce înseamnă concret asta?

Piața românească a construcțiilor nu dă semne de încetinire ceea ce confirmă că anul 2021 va fi cel mai probabil un nou an de creștere.

Se reamenajează!

Noul mod de lucru impus oarecum de aspectul pandemiei atrage după sine nevoia de ajustare a actualelor spații de birouri, piața rezidențială crește astfel pentru a asigura ocupanților o alternativă mai confortabilă eventual luând în considerare cerințele de lucru de acasă. Piața construcțiilor industriale și logistice e nevoită să acomodeze creșterea generată de comerțul online.

Nimic nu e cum pare

Incertitudinea, ca factor principal negativ pe piața în această perioadă, nu a stopat așa cum se prevedea curajul de a construi și asta o pot confirma companiile din domeniul materialelor de construcții care au o cifra de afaceri în creștere.

INFORMEAZA-TE CONTINUU!

Mult succes!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found