TS19

Soluții eco-friendly chiar și în domeniul construcțiilor

Soluții eco-friendly chiar și în domeniul construcțiilor

Cu toții ne dorim să fim responsabili față de mediul înconjurător, dar câți din noi o facem? Există foarte multe alternative cu care putem înlocui materialele de construcții ce nu respectă standardele ecologice cu materiale care pot salva mediul înconjurător! Așa că hai să construim case eco și astfel ajutăm la reducerea poluării!

O astfel de casă trebuie să:

-folosească surse de energie alternativă, cum ar fi panourile solare;
-folosească materiale ce conțin cât mai puține emisii toxice.

Ce înseamnă materiale eco?

Sunt materialele cu un ciclu de viață îndelungat și în același timp și cel mai bun prieten al mediului. Poate te gândești că a construi eco înseamnă să-ți faci o casă din lemn, din contră folosind lemn reduci și cantitatea de aer pe care noi îl respirăm. Așa că evită să-ți faci o astfel de casă și înlocuiește-o cu una din structura din oțelmaterial ce este ușor de refolosit și reciclat.

Care sunt aceste materiale?

Vata Bazaltică este în topul celor mai non-toxice materiale și cel mai bun material izolator. Avantajele acestuia sunt că lasă pereții să respire, nu putrezește, nu ia foc și cel mai important este că are garanție nelimitată.

Cărămida Eco realizată dintr-un amestec de sol, ciment și apă. Ceea ce face cărămida să fie eco este absența arderii în procesul de fabricație, adică nu eliberează CO2 în atmosferă

Vopseaua Lavabilă Eco este lipsită de compuși chimici ce se evaporă în aerul respirabil și produc alergii. Aceasta ar trebui să fie neapărat folosită în casele cu copii, grădinițe și școli.

Linoleumul este un produs 100% biodegradabil, fabricat din materiale naturale.

Panourile Solare sunt o sursă de energie inepuizabilă, gratuită și cel mai important regenerabilă și nepoluantă, numită si „energie vie”

…și lista poate continua!

Poți oricând face o schimbare și să arăți că îți pasă!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found