329324055 2957853467856916 432481903355919322 n

Singurul boot camp din România unde copiii pot învăța misterele antreprenoriatului de la cei mari

Singurul boot camp din România unde copiii pot învăța misterele antreprenoriatului de la cei mari

A fi antreprenor nu este o misiune ușoară, ci dimpotrivă, te scoate foarte mult din zona de confort. Cea mai mare parte din timpul zilei este ocupată de telefoane, email-uri, clienți, contracte sau provocări, iar cea mai mică parte este cea dedicată familiei, în special copiilor. Timpul s-a comprimat foarte mult și oricât ne-am dori, nu reușim să petrecem suficient timp cu copiii noștri. Cu atât mai mult, să le facem transferul de valori și spirit antreprenorial în mod clar și eficient.

Părinții sunt primele modele pentru copiii lor, iar afacerile celor mari trezesc curiozități în sufletele celor mici. Orice părinte își dorește tot ce este mai bun pentru copilul lui. Din acest motiv este vital să-i învățăm și încurajăm să gândească în afara tiparelor clasice pentru a-și urma visurile. Este foarte important să le oferim experiențe de învățare alături de noi, ca părinți și antreprenori în același timp.

Utilul se îmbină cu plăcutul

Cine a spus că nu poți învăța lucruri noi și să te simți bine și relaxat în același timp? Ei bine, se poate. Din acest motiv vă propunem un boot camp prin care aducem transferul valorilor antreprenoriale în atenția copiilor, în mod natural și distractiv. Se întâmplă lucruri fantastice atunci când oamenii sunt împreună: se construiesc relații, se leagă prietenii, se împărtășesc cunoștințe, se nasc idei noi și se declanșează scântei de inovație. 

Singurul boot camp antreprenorial din România este organizat la Cabana 3 Brazi din Zărnești, în perioada 24-26 martie 2023. Este un eveniment de networking dedicat părinților și copiilor (10 familii) care implică activități interactive și jocuri care le vor permite să experimenteze diferite aspecte ale antreprenoriatului, precum:

 • ce este networking-ul și cum poate fi integrat și folosit în viața lor;
 • ce este perseverența, ce înseamnă să fii perseverent și să nu renunți la visul tău oricât de imposibil ar părea;
 • importanța lucrului în echipă și a colaborării pentru a atinge obiectivele comune;
 • cum să își susțină ideile prin vorbitul în public.

Ce activități se vor desfășura

 • vom explora beneficiile sportului pentru viața de antreprenor în cadrul unei drumeții montate și vom vedea acest parcurs prin ochi de antreprenor;
 • vom avea discuții deschise și momente educaționale în care copiii vor avea oportunitatea de a înțelege cum pot aplica valorile antreprenoriale în viața lor;
 • ne vom juca, ne vom distra și vom lansa provocări care să insufle spiritul antreprenorial;
 • vom aborda subiecte interesante și vom învăța mai multe despre misterele antreprenoriatului de la invitații speciali.

Antreprenorii sunt pregătiți tot timpul pentru orice situație. Din acest motiv, te rugăm să te asiguri că tu și copilul tău veți fi echipați corespunzător: încălțări pentru drumeție, pelerină de ploaie, geacă groasă, căciulă, fular, mănuși, polar, rucsac, sticlă de apă, gustări.

Disciplina este esența succesului și vrem să transmitem asta și copiilor noștri. Prin urmare, te rugăm să ai în vedere următoarele reguli:

 • să vii însoțit de copil/ copii (poti „adopta” de la rude/ prieteni);
 • să participi la toate activitățile programului;
 • să ai echipamentul mai sus menționat.

Invitați speciali

Pe lângă drumeție, jocuri și provocări, vom avea parte și de 3 invitați speciali cu care vom aborda subiecte practice și interesante despre antreprenoriat:

 • Cosmin Răileanu – antreprenor 10 ani+, consultant de business, trainer pentru antreprenori;
 • Corina Sterea – antreprenor 5 ani+, consultant de business, organizator evenimente de business;
 • Andrei Dicher – trainer comunicare și vânzări

O experiență inedită pentru tine și copilul tău

Rezervă acum un loc în singurul boot camp de antreprenoriat pentru copii și părinți. Locurile sunt disponibile doar pentru 10 familii (max 2 adulți + 2 copii). Înscrierile se fac în acest formular: https://forms.gle/Q4LWXMR6kEJVuC7t5

Primele 5 înscrieri beneficiază de 5% discount. Pentru că este prima ediție, am pregătit și un cadou special: un set de cărți pentru antreprenori. Nu-ți face griji dacă nu prinzi loc la această ediție. Te vom trece pe lista pentru următorul boot camp care va avea loc în curând.

* Rezervarea este asigurată doar prin plata integrală a pachetului și se poate anula doar cu 20 zile înainte.

** În cazul în care ați confirmat rezervarea și nu mai puteți ajunge, puteți trimite pe altcineva în locul dumneavoastră care să îndeplinească cerințele programului.

*** În cazul în care nu puteți ajunge și nu anulați în timp util, banii nu se vor putea rambursa.