Cover CM

Singura franciză din cea mai importantă industrie este acum consolidată de 2 nume mari

Singura franciză din cea mai importantă industrie este acum consolidată de 2 nume mari

Vindem-ieftin.ro este expresia celei mai puternice revoluții în domeniul comerțului cu materiale de construcții din ultimii 100 de ani. Depozit Virtual este singura franciză de materiale de construcții din România, ce oferă șansa vânzătorilor remarcabili să-și dezvolte o carieră antreprenorială susținuți de brandul creat în 9 ani de activitate. 

Este cel mai bun moment să faci o schimbare în cariera ta

Activează acum un Depozit Virtual cu materiale de construcții și uiți de grija stocurilor, angajaților, spațiului de depozitare și cheltuielilor logistice. Scopul specialiștilor care s-au alăturat este dezvoltarea companiei. Viitorii francizați vor intra într-o echipă ce le pune la dispoziție toate instrumentele și suportul pentru a avea o carieră de succes în antreprenoriat. Vrei să ai o viață profesională independentă? Noi îți oferim toate resursele. Drumul spre succes nu este mereu simplu, dar alături de o echipă profesionistă șansele cresc considerabil.

Vindem-ieftin.ro pune mare preț pe componenta umană și atrage profesioniști dedicați în această misiune. Așadar, două nume importante se alătură companiei în poziții cheie și anume Cristina Oprea preia rolul de Chief Operating Officer (COO), iar Mihai Chiratcu pe cel de Chief Growth Officer (CGO).

Cristina Oprea, Chief Operating Officer

Parte a Departamentului Comercial, Cristina va fi responsabilă cu stabilizarea noului mod de lucru, dezvoltarea business-ului prin identificarea de soluții strategice și sustenabile. A ocupat diferite roluri de conducere în instituții financiare și companii de consultanță din cadrul Big 4 (banking & advisory). Cristina Oprea a contribuit semnificativ la construcția unor echipe puternice, atât la nivel local, cât și la nivel global prin recrutarea de talente și creșterea organică a angajaților deja existenți. 

Vindem-ieftin.ro operează pe piața materialelor de construcții într-un mod unic, inovativ și responsabil pentru o varietate de părți interesate. Suntem la un click distanță, lucru care înseamnă ca generăm în mod sustenabil valoare adăugată clienților și partenerilor noștri. Sunt onorată, că din rolul de COO, ambițiile mele sa fie legate în mod prioritar de modul în care oferim servicii clienților nostri, diversificarea portofoliului și a ariei de acoperire.

În aceeași măsură, foarte aproape de valorile mele, este sa îmi pun energia și să aloc timp pentru dezvoltarea și consolidarea echipelor de vânzări și achiziții pentru a inova cu pasiune și a îmbunătăți competențele necesare pentru a rezolva probleme complexe.

Cred că definiția succesului în business înseamnă să creezi și să oferi valoare oamenilor – clienți, angajați, colaboratori și societății în general. Și mai cred faptul că a oferi un serviciu clienților într-un mod foarte intuitiv și ușor, cu precădere în lumea digitală în care trăim, este cea mai relevantă măsură a succesului nostru”, spune Cristina Oprea

Mihai Chiratcu, Chief Growth Officer

Obiectivul principal este acela de a ajuta compania și echipa să obțină claritatea necesară pentru implementarea viziunii. Se va implica direct în dezvoltarea companiei, creșterea numărului de Depozite Virtuale și îmbunătățirea performanțelor acestora, dar și a echipei interne.

Mihai afirmă că misiunea lui este de a construi organizații și comunități empatice, care au o cultura clară, organizații și comunități agile care doresc să conteste status quo-ul. Primește provocări cu brațele deschise și îi place să construiască culturi sănătoase, echipe unite și strategii de impact. Cei 20 de ani de experiență în sales, leadership și consultanță, dar și cei 7 ani de baschet își vor pune serios amprenta în evoluția companiei. Mihai Chiratcu folosește un mod de lucru agil bazat pe co-creare și sinergie.

„Cred cu tărie că prioritatea trebuie să fie claritatea și înțelegere comună la nivelul organizației a contextului, viziunii și oportunităților pe care perioada următoare le poate aduce. Ne dorim să lucrăm mai agil, să simplificăm modalitatea de colaborare cu partenerii și clienții noștri și să putem răspunde mai rapid și eficient evenimentelor pe care nu le putem controla. Schimbarea este întotdeauana provocatoare, misiunea noastră anul acesta este să identificăm corect ce trebuie păstrat, ce trebuie eliminat și ce avem de adăugat pentru a merge la nivelul următor în dezvoltarea companiei”, spune Mihai Chiratcu.

Este cel mai bun moment să faci o schimbare în cariera ta

Activează acum un Depozit Virtual cu materiale de construcții și uiți de grija stocurilor, angajaților, spațiului de depozitare și cheltuielilor logistice. Scopul specialiștilor care s-au alăturat este dezvoltarea companiei. Viitorii francizați vor intra într-o echipă ce le pune la dispoziție toate instrumentele și suportul pentru a avea o carieră de succes în antreprenoriat. Vrei să ai o viață profesională independentă? Noi îți oferim toate resursele. Anul acesta avem doar 50 de Depozite Virtuale pe care le vom activa, așa că trimite-ne un mesaj și hai să începem sa lucram pentru îndeplinirea obiectivelor tale. Drumul spre succes nu este mereu simplu, dar alături de o echipă profesionistă șansele cresc considerabil.

https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/ 

1 milion de euro economisit pentru clienții noștri

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro a reușit să câștige încrederea și simpatia clienților din întreaga țară. Avem peste 70.000 de clienți fericiți și peste 300 de furnizori prompți și excepționali. În 2022 am economisit peste 1 milion de euro pentru clienții noștri raportat la  prețurile din comerțul clasic cu depozite și hipermarketuri. Vindem-ieftin.ro se apropie cu pași repezi de o cifră de afaceri de 15 milioane de euro.

Cumperi totul dintr-un singur loc

Fiecare listă de materiale trimisă de un client are un consultant dedicat cu care stabilește detaliile, negociază prețurile produselor în funcție de cantitate și zona de livrare, iar apoi rămân în contact pentru orice informație sau nevoie ulterioară. Depozitul Virtual este locul unde clienții câștigă bani, timp și beneficiază de consultanță tehnică de specialitate.

Vindem-Ieftin.ro livrează materialele de construcții direct de la producător/ fabrică oriunde pe teritoriul României. Clienții plătesc doar prețul materialelor, nu și adaosurile referitoare la stocare și manipulare care se regăsesc în prețul final de la raft din magazine. O cantitate mai mare înseamnă un preț de achiziție mai mic. Oamenii care cumpără de la noi salvează timp prețios, energie și fac economii semnificative la produsele achiziționate.