Sfaturi pentru clienti

 In momentul in care montati pavajul trebuie trasata foarte bine patura de nisip pentru a preveni sedimentarea rapida si denivelarea pavelelor!

√ La aplicarea parchetului este indicata lasarea unui spatiu de aproximativ 1-2 cm intre perete si placa pentru a permite contractarea si dliatarea acestuia fara a se denivela!

√ La aplicarea OSB-ului este indicata lasarea unui spatiu intre placi de aproximativ 5mm pentru a permite osb-ului sa se contracte si sa se expandeze fara a se deforma!

√ Intotdeauna folositi adeziv de calitate la aplicarea termosistemului pentru a NU exista riscul dezlipirii!

√ Folositi obligatoriu tencuiala ce contine doar componente naturale (silicate) pentru sistemul de vata bazaltica!

√ Cumparati Tamplarie Fereastra ADF deoarece este Singurul Producator din Romania certificat Salamander ce are o armatura a profilului de 2 mm.

Tabla cutata se poate debita si livra la orice dimensiune pana la 12m. Acesta se poate folosi pentru atat pentru pereti cat si pentru acoperis!

Compara mereu preturile inainte de a cumpara!

√ Mergi zilnic la serviciu pe bicicleta!

Modernizeza-ti locuinta cu ajutorul portilor batante sau culisante automatizate!

√ Fierul beton OB si PC se vinde la kg nu la bara.

√ Fansonarea fierului beton se realizeaza conform extrasului de armatura.

√ Pretul pe m² la tigla nu este egal cu pretul acoperisului complet, tigla insemnand cca. 60% din suma Acoperisului Complet.

√ Tigla metalica se debiteaza pe dimensiuni conform calculului de panotaj.
Astfel NU exista pierderi de material.

√ Economisesti 1000 Lei sau chiar mai mult comandand prin noi Sistemul Complet de Acoperis. Accesoriile sunt livrate direct din fabrica astfel exista certitudinea unei calitati superioare.

√ Cumpara panouri sandwich NOI, nu sh!

√ La anumite grosimi, placile de Policarbonat au protectie UV pe ambele fete.

Atentie la produsele aflate pe stoc in depozite! Pot fi de calitate inferioara. 

√ Beneficiaza de consiliere gratuita specializata! Astfel castigi timp pentru ceea ce este cu adevarat important pentru tine.

√ Comanzi Online prin Vindem-ieftin.ro si ai Transport Oriunde in Romania direct de la Producator.

√ Ai un proiect mai mare? Trimite necesarul de materiale si o sa primesti cele mai mici preturi negociate!

√ Cumpara ONLINE, e mai ieftin si mai rapid!

Negociaza-ti singur oferta pentru materiale de constructii. Nu te incredre 100% in recomandarile meseriasilor! Informeaza-te!

√ Pentru un Proiect cat mai transparent, fereste-te sa dai lucrarea cu tot cu materiale! Cumpara materialele de constructii separat !

Nu mai alerga dintr-un depozit in altul – Cumpara toate materialele de constructii dintr-un singur loc,vei economisi timp pentru lucrurile importante!

√ Asigura-te ca beneficiezi de transport atunci cand cumperi materiale de constructii! Acestea trebuie transportate corespunzator!