Sfaturi pentru a evita înșelăciunile în construcții

În ultimii ani, piața construcțiilor de locuințe din România a cunoscut o creștere constantă a proiectelor, dar și o intensificare alarmantă a înșelăciunilor, în special în mediul online. La Vindem-ieftin.ro, ne dedicăm nu doar oferirii de soluții de calitate pentru nevoile de construcție, dar și educării consumatorilor cu privire la potențialele riscuri.

Înșelăciunile în construcții: o privire de ansamblu

De la oferte false pentru materiale de construcție până la lucrări abandonate, înșelăciunile pot lua multe forme. Unii clienți au fost victime ale unor oferte prea bune pentru a fi adevărate, în timp ce alții au fost părăsiți de muncitori după ce au plătit un avans.

Sfaturi pentru a evita înșelăciunile

1. Verificați identitatea companiei: cercetați compania online, verificați recenziile și asigurați-vă că au un sediu real și un număr de telefon valid.
2. Nu plătiți integral în avans: plătiți un avans rezonabil și restul sumei după livrarea sau finalizarea serviciilor.
3. Încheiați un contract în formă scrisă: detaliați fiecare aspect al acordului într-un contract scris.
4. Consultați un avocat: dacă aveți nelămuriri sau suspiciuni, cereți sfatul unui avocat.
5. Fiți atenți la detalii: dacă o ofertă este cu mult sub prețul pieței, cel mai probabil este falsă.
6. Cereți minim 3 oferte: compararea ofertelor vă ajută să luați cea mai bună decizie de achiziție.
7. Separați Manopera de Materiale*: Oferă transparență asupra întregului proiect.

Vindem-ieftin.ro, un partener de încredere

La Vindem-ieftin.ro, ne străduim să oferim o experiență de achiziție sigură și transparentă. Suntem primul market network din domeniul materialelor de construcții din România și ne mândrim cu o cifră de afaceri de 15 milioane de euro la finalul anului 2022. Ne dorim să fim mai mult decât un furnizor; vrem să fim un partener de încredere în călătoria dvs. de construcție sau renovare. Vizitați-ne astăzi pentru a descoperi cum vă putem ajuta să construiți cu încredere și fără griji.

Depozit Virtual, primul „Uber” în domeniul materialelor de construcții

Cine este alături de tine când construiești? Probabil vei răspunde că arhitectul, proiectantul sau echipa de constructori. În multe cazuri nu se întâmplă așa deoarece goana după profit este mai presus de calitatea lucrării.

Este adevărat că în societatea modernă mulți oameni simt că timpul este o resursă prețioasă, dar insuficientă pentru a se împărți între muncă, timp petrecut cu familia, prieteni, cumpărături sau alte trebui cotidiene. Ritmul vieții este accelerat și poate fi dificil să găsim un echilibru.

Depozitele Virtuale cunosc foarte bine piața și produsele și sunt mereu la curent cu ultimele apariții. Dacă ai neclarități referitoare la proiectul tău sau nu știi ce materiale se potrivesc cel mai bine, specialiștii Depozit Virtual îți sunt alături cu sfaturi și explicații astfel încât tu să economisești timp și bani.

„Vindem-ieftin.ro este partenerul tuturor celor care construiesc sau renovează. Noi nu suntem doar un simplu furnizor de materiale, ci o echipă care îți economisește bani, scutește timp și nu îți întinde nervii atunci când construiești. Cei care ne aleg  descoperă că beneficiază de un serviciu complet, o echipă de specialiști care ajută la respectarea termenelor, bugetelor și standardelor de calitate”, spune Cosmin Răileanu, fondatorul Vindem-ieftin.ro.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret

Cere oferta

Cumperi totul dintr-un singur loc

Vezi categorii produse

Materiale
Structura Fundatie

Vezi preturi

Beton de Statie
la Cifa

Vezi preturi

Panouri Sandwich
Acoperis -Perete

Vezi preturi

Tevi Rectangulare
Patrate - Rotunde

Vezi preturi

Pavaje
Borduri

Vezi preturi

Sipca
Metalica

Vezi preturi

Sisteme Complete
Acoperisuri

Vezi preturi

Tabla Cutata
Tabla Ondulata

Vezi preturi

Experienta clientilor

Materiale pentru Acoperis

Sunt foarte incantat pentru comanda care am primit-o.
Comanda: Materiale acoperis

Sindrila bituminoasa

Totul a fost corespunzator si recomand Vindem-ieftin.ro
Client
Produs: Sindrila bituminoasa

Tabla cutata

Tabla a venit la dimensiune, taiata de ei. Va recomand sa cumparati si voi de la vindem-ieftin.ro (...) sunt practic cei mai ieftini
Client
Produs: Tabla cutata

American Siding

Multumim din suflet Vindem-Ieftin.ro. Comanda a ajuns la domiciliu.
Client
Produs: American Siding

Panouri de Gard

Produsul a fost exceptional. Ce mi s-a spus la telefon, asa a fost si in realitate. Pretul a fost ok din toate punctele de vedere fata de alti producatori. Recomand Vindem-Ieftin.ro
Produs: Panouri de gard

Fosa septica

Sunt foarte multumita de achizitie iar livrarea a fost de top0
Client
Produs: Fosa septica