TS27

Separă manopera de materiale!

Separă manopera de materiale!

Provocarea ta în construcții = NEGOCIEREA!

Există întrebări diferite pe care trebuie să ți le pui atunci când vrei să afli cât te costă să construiești o casă. O singură întrebare pe care o adresezi de obicei celor cărora le atribui încrederea de a demara proiectul tau, pe banii tăi, te situează pe cea mai riscantă sau cea mai bună alegere.

Etape cruciale înainte de a te înhăma la construcția unei case

Ce înseamnă concret asta? ATENȚIE !!! Alege un constructor bun și nu un meseriaș din coltul străzii. Negociază cu fiecare și nu uita să faci contracte. Negocierea unui preț corect. Aici începe toată distracția. Dacă nu ești în măsură să știi ce negociezi, te vei păcăli singur sau îți vei pune întreg bugetul în pericol. 

SECRETUL unui start corect

Cea mai la îndemână soluție de a negocia un preț corect este să știi ce negociezi! Încearcă să fii prezent zilnic pe șantier și verifică stadiul lucrărilor. TU decizi dacă vrei să eficientizezi proiectul și să rămâi cu cât mai mulți bani. Orice scutire financiară pe care o obții se transformă într-o răsplată a atenției pe care o acorzi detaliilor.

Mult succes!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found