Scaun3

Scaunul de birou – un prieten pentru spatele tău

Scaunul de birou – un prieten pentru spatele tău

Scaunul este un element important care poate influența direct eficiența și calitatea muncii. Vrem, nu vrem. cei mai mulți dintre noi avem joburi unde petrecem pe scaun cea mai mare parte din zi. 

Confort și durere în același loc

Scaunele pot oferi fie o senzație plăcută de confort, fie dureri de spate sau amorțeli care sunt neplăcute și care, pot deveni probleme grave în timp. Un scaun bun și de calitate își aduce aportul la menținerea unui spate sănătos. Corpul uman folosește 100 de mușchi pentru a menține poziția corectă pe scaun.

Cum alegi scaunul potrivit

În magazine vei găsi o multitudine de modele de scaune. Ergonomia este unul dintre criteriile esențiale. Evită scaunele fără spătar, fără mânere/ cotiere sau cele cu un spătar foarte bombat. Unii oameni s-au obișnuit să folosească o minge medicinală pe post de scaun, iar acest lucru nu este sănătos.

Cu cât scaunul este mai reglabil și are mai multe componente care se pot ajusta (înălțime, înălțime spătar, brațe, șezut) cu atât este mai ergonomic și se poate plia pe multe dintre preferințele utilizatorului.

 

scaunebirou Copy 600x400 1

 

Tipuri de tapițerii ale scaunelor

Tapițeria este unul dintre elementele importante ale scaunelor. Este recomandat să alegeți un scaun cu o tapițerie închisă la culoare care se întreține ușor. Exista 3 tipuri de tapițerii după cum urmează:

  • mesh – țesătură sintetică, rezistentă, asemănătoare plasei. Se curăță foarte ușor și asigură un nivel optim de ventilație;
  • piele – naturală/ ecologică – este material rezistent, foarte elegant, ideal pentru mediile formale și de business.
  • textil – bumbac/ fibre sintetice – sunt cele mai întâlnite scaune de birou. Sunt disponibile într-o gamă variată de culori.

Cu roțile în sus…la propriu

Atenție la corpul scaunului pe care intenționați să îl cumpărați. Cele mai bune și mai stabile scaune sunt cele care un un suport cu 5 roți. Evitați scaunele cu 4 roți pentru că riscați să vă răsturnați.

 

Scaun4 711x400 1

Știm că ți-am atras atenția. Un singur click te mai desparte de cel mai confortabil scaun de birou. Accesează www.vindem-ieftin.ro, intră în legătură cu unul dintre consultanții noștri, iar spatele tău îți va fi recunoscător.

Scaun Undine SP

/produs/scaun-undine-sp/

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found