Comunicat REZISTENT

#REZISTENT, un brand care abordează diferit piața materialelor de construcții din România

#REZISTENT, un brand care abordează diferit piața materialelor de construcții din România

Pe parcursul a nouă ani de activitate, Vindem-ieftin.ro și-a obișnuit clienții cu cele mai bune servicii de vânzări și consultanță, astfel încât peste 7000 de clienți cumpără anual de la noi. De-a lungul anilor de activitate am observat care sunt nevoile și cerințele tuturor celor care apelează la noi și dacă ar fi să facem un top al caracteristicilor unui produs din categoria de materiale de construcții, calitatea și durabilitatea în timp primează înainte de toate. Pentru că toată activitatea noastră este despre nou, despre a inova, astăzi, Vindem-ieftin.ro anunță cu mândrie și entuziasm lansarea primelor produse proprii sub umbrela brandului #REZISTENT, oferind clienților noștri alternativa de a alege produse de o calitate superioară și la un preț competitiv.

Lansarea propriului brand de materiale de construcții a venit după 2 succese mari: Depozit Virtual și o rețea de 100 de stații de vânzare a betonului la cifă la nivel național.

#REZISTENT este brandul care răspunde optim la nevoia clienților de a cumpăra materiale de calitate, durabile și la prețuri corecte. Lansarea propriului brand reprezintă o prioritate strategică pentru Vindem-ieftin.ro, care nu va afecta sub nicio formă parteneriatele de succes cu peste cei 300 de furnizori remarcabili.

Iată care este gama de produse pe care o lansăm sub brandul #REZISTENT

Nu ne vom opri aici și vom urmări extinderea portofoliului de produse vizând și alte categorii de materiale de construcții.

„Contextul economic pe care îl traversăm i-a determinat pe oameni să fie mult mai atenți cu banii lor atunci când decid să cumpere materiale de construcții. Orice criză aduce oportunități, iar brandul #REZISTENT vine să protejeze clienții de produsele slabe calitativ existente în stocuri mai vechi”, spune Cosmin Răileanu, fondatorul Casei de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

„Am dat curs acestei provocări pornind de la nevoia de calitate a clienților noștri, calitatea în ceea ce privește produsele #REZISTENT pe care vi le propunem, traducându-se în durabilitate în timp, dar nu am neglijat deloc aspectul estetic. Țigla metalica #REZISTENT este un profil elegant, cu fantă înaltă ce dă personalitate acoperișului unei case. În ceea ce privește șipca metalică, am urmărit să oferim pe lângă alternativa de culoare și diferite grosimi, lăsând la latitudinea clienților noștri posibilitatea de a alege culoarea, înălțimea și respectiv grosimea pe care și le doresc în proiectele lor. Și pentru departamentul de achizitii a Vindem-ieftin.ro cerintele clienților sunt prioritare în activitatea de zi cu zi, iar alături de colegii din departamentul de vânzări DEPOZIT VIRTUAL, satisfacerea acestor nevoi și găsirea a celor mai bune soluții este obiectivul nostru principal”, explică Vali Dobrea, Manager Achiziții în cadrul Vindem-ieftin.ro

Cea mai puternică revoluție din ultimii 100 de ani

Vindem-ieftin.ro este expresia celei mai puternice revoluții în domeniul comerțului cu materiale de construcții din ultimii 100 de ani, elimină costurile mari de logistică, stocare, manipulare multiplă și face direct legătura dintre fabrică și clientul final, fără ca produsele să mai treacă prin depozitele unui magazin de bricolaj. 

Compania  a atras peste 300 de furnizori prompți și excepționali și peste 75 000 de clienți în România și Europa. Este primul market network din domeniul materialelor de construcții și singura companie din România care vinde beton la cifă cu o rețea națională de peste 100 stații. Oferă toată gama de materiale de construcții: de la materiale pentru structură și fundație, învelitori și sisteme complete pentru acoperiș, termoizolații până la materiale pentru finisajele interioare și exterioare, pentru construcții civile și industriale. Cumperi totul dintr-un singur loc, de la prima cărămidă și până la ultimul bec. Consultanța este mereu gratuită pentru toți clienții, indiferent dacă vor cumpăra sau nu de la noi.

1 milion de euro și timp neprețuit economisit pentru clienții noștri

În 2022 am economisit peste 1 milion de euro pentru clienții noștri raportat la  prețurile din comerțul clasic cu depozite și hipermarketuri. Au fost livrate 5935 de comenzi și avem o recurență a clienților de peste 45%. Valoarea medie a unei comenzi în 2022 a fost de 12 636 lei în timp ce în 2021 coșul mediu de cumpărături era de 9000 de lei. Creșterea este semnificativă, iar într-o oarecare măsură justificată de avalanșa de scumpiri. Cea mai mică comandă a fost de 200 de lei, iar cea mai mare de 600 000 lei. Construim cea mai puternică rețea de vânzare directă din industria materialelor de construcții din România. Am încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 15 milioane de euro