piatra

Piatra Decorativă – alegerea estetică rafinată care conferă un ambient deosebit

Piatra Decorativă – alegerea estetică rafinată care conferă un ambient deosebit  

Ți-ai construit casa mult visată pe care ai amenajat-o așa cum ți-ai dorit, ai locuit linistit și în armonie alături de cei dragi în ea, anii au trecut și parcă ceva te îndeamnă la o schimbare. Pereții parcă sunt prea goi, nu îți oferă nici o stare anume de spirit, așa că, dorești să faci ceva pentru a schimba ambientul interior /exterior al casei .Iar piatra decorativă a fost alegerea estetică ideală, care prin rafinamentul ei a conferit încăperii tale un ambient plăcut, diferit și deosebit.

piatra 1 400x400 1

 

De ce să alegem Piatra Decorativă? 

Piatra decorativă poate aduce un plus de stil și eleganță. Acest material modern, foarte versatil poate transforma cu ușurință un living banal într-un living deosebit ori fațada simplă a casei tale într-una atrăgătoare. Fiind ușor de integrat în orice stil arhitectural, piatra decorativă se potrivește atât stilului clasic, modern,cât si celui rustic.

În topul preferințelor arhitecților ca și material atunci când vine vorba despre amenajarile exterioare, piatra decorativă se folosește pentru placarea fațadelor caselor, soclurilor, gardurilor, scărilor, teraselor, stâlpilor de susținere, pavarea curților sau aleilor din grădină. În cazul amenajărilor interioare, piatra decorativă se foloseste pentru placarea bucătăriilor, băilor, camerelor de zi, balcoanelor, șemineelor, pardoselilor, fiind un bun înlocuitor pentru gresie și faianță.

 

piatra 2 632x400 1

 

Piatra Decorativă Orhei (06 cutie 0.5mp) – potrivită pentru amenajările exterioare / interioare

Orhei reprezintă alegerea deosebită pentru îmbunătățirea detaliată a suprafeței. Asemănarea cu piatra naturală o face perfectă pentru bucătărie, sufragerie, hol, semineu, bar. Poate fi utilizată pentru: placarea gardurilor, placarea coloanelor, placarea soclurilor, placarea ferestrelor, coridoare, săli de mese, bucătării, birouri.

Caracteristici:

  • își păstrează aspectul pe termen lung;
  • nu se dezlipesc indiferent de suprafața suport;
  • fără risc de depigmentare;
  • nu reține apa;
  • asigură protecție termică și fonică;
  • rezistență la lovituri;
  • rezistență la socuri;
  • rezistență la variații de temperatură.

Aici găsești mai multe modele de piatră decorativă https://vindemieftin.ro/?s=piatra+decorativ%C4%83&post_type=product

 

Vezi cat de usor se monteaza!

 

Rafinament – Unicitate Rezistență

Indiferent de piesele pe care le vei folosi pentru locuința ta, piatra decorativă va conferi un aspect aparte casei tale, facând-o mult mai deosebită. De asemenea, va oferi unicitate fiecărei încăperi datorită diferitelor texturi și modele ale pietrelor. Poate fi tăiată în diferite forme și se caracterizează prin longevitate, fiind unul dintre cele mai rezistente materiale de construcții, atât când este folosită pentru amenajările interioare, dar și pentru cele exterioare.

Pe lângă toate acestea, piatra decorativă este foarte ușor de întreținut și curățat, folosindu-se doar o lavetă și apă caldă cu săpun. Pentru petele mai persistente însă, sunt necesare anumite soluții de curățat.

 

piatra 3 533x400 1

 

Tu încă lași banalul să domine în casa ta?

Pe www.vindem-ieftin.ro gasești o gamă variată de piatră decorativă, iar calitatea și promptitudea își spun cuvântul, exact cum spune această clientă, care ne-a trimis acest testimonial despre piatra decorativă pe care a achiziționat-o de pe site-ul nostru:

https://www.youtube.com/watch?v=YofHuj-9TsQ .

Lasă amprenta rafinamentului asupra casei tale cu ajutorul pietrei decorative.

Fii original prin alegerile pe care le vei lua! Iar dacă nu ești hotărât/ă asupra acestora, pe www.vindem-ieftin.ro consultanța este gratuită și oferită de persoane specializate.

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found