Pavaje beton ieftine – fabrica de pavaje Semmelrock

Fie moderne sau rustice, in stil mediteranean sau modern, zona de intrare si gradina/terasa raman cartea de vizita a casei tale. Pentru a face alegerea potrivita trebuie analizate toate elementele si stilul locuintei, dar si functionalitatea acestora.

Acordati o atentie deosebita iluminarii cailor de acces si teraselor pentru a pune in valoare solutiile de design. Impreuna cu lumina, pavelele si dalele ofera un aspect ingrijit si de mare impact gradinii si terasei casei tale. Gradina poate deveni zona preferata, zona de confort si relaxare, astfel ca alegerea pavelelor devine un punct cheie in realizarea acestui aspect.

De aceea, acest spatiu trebuie amenajat cu stil, in functie de personalitatea ta si a casei tale, pentru a oferi confort. Un alt aspect important in alegerea pavelelor o constituie usurinta cu care pot fi intretinute, de aceea pavelele Semmelrock sunt foarte usor de intretinut – astfel ca tu vei avea mai mult timp liber de petrecut cu familia ta!

Vindem-Ieftin.ro ofera o paleta larga de culori si nuante pentru pavajele si dalele Semmelrock, adaptabile oricaror tipuri de amenajari. Fie ca doresti o amenajare clasica, rustica sau moderna, aici poti gasi tot ce iti doresti pentru casa si gradina ta.

Pavajele corespund atat nevoilor utilitare cat si celor estetice, dar in primul rand se potrivesc oricarui buget – pretul pavelelor fiind mai mult decat accesibil.

Calitatea si formele interesante, culorile vibrante si finisajul acestor dale dau un aspect cu totul aparte oricarei amenajari exterioare.

Un plus pentru aceste pavele este folosirea lor in foarte multe zone de interes:  la zone pietonale, curti, terase, alei de gradina, drumuri de acces, parcuri si piete.

Pavajul Rettango este solutia ideala pentru cei ce doresc pavaj de calitate la cel mai mic pret. Rettango inseamna rezistenta si flexibilitate in acelsi timp. Textura naturala specifica betonului si varietatea destinatiilor de amenajare fac din pavajul Rettango o alegere excelenta pentru amenajarea terasei tale.

Caracteristici pavaj:

– aspect estetic deosebit;

– cromatica variata;

– rezistenta la inghet si dezghet;

– usor de montat;

– rezistenta la uzura.

Este varianta ideala pentru a placa taerase, cai de acces, zone de parcare, curti si alei interioare, trotuare.

Imagini pavaje Rettango:

O alta caracteristica importanta al acestui tip de pavaj este posibilitatea de a se combina cu diferite tipuri de pavaje, cum ar fi Rettango dale.

Comanda si tu pavaj Semmelrock Rettango la un pret excelent, de numai 46 lei/mp, transportul este gratuit oriunde in tara.

Trimite necesarul tau online pe vindem-ieftin.ro, iti garantam cel mai mic pret din Romania!

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!
BiancaBianca Ghiță StelaStela Stan CosminCosmin Drăghici Elena Elena Tatu
0784.433.842 0784.433.844 0784.433.845 0784.433.851
bianca.ghita@vindem-ieftin.ro stela.stan@vindem-ieftin.ro cosmin.draghici@vindem-ieftin.ro elena.tatu@vindem-ieftin.ro
Firuta Firuța Pușcă Petre Petre Bițeanu Cristina 2 Cristina Gogia
0784.433.848 0766.065.665 0784.433.852
firuta.pusca@vindem-ieftin.ro petre.biteanu@vindem-ieftin.ro cristina.gogia@vindem-ieftin.ro