51496672 s min

Nu risca renovând sau construind cu materiale proaste!

Gândul la construcţii si renovare ne trezeşte adesea sentimente negative încă dinainte de a începe: timpul şi energia consumate alergând dintr-un magazin în altul aproape că eclipsează entuziasmul unui nou început.

Noroc că vremurile s-au schimbat, iar materialele de construcţii se pot cumpăra acum online, din doar câteva clickuri.

Suntem încă in plin sezon cald, aşa că putem profita de vremea bună pentru a ne îmbunătăţi locuinţa şi curtea.

Iată ce lucrări vă recomandă specialiştii să aveţi în vedere pentru a vă asigura confortul şi siguranţa care îşi vor pune amprenta asupra traiului zilnic inclusiv (sau mai ales) la iarnă.

Acoperiş

Poate prima şi cea mai importantă condiţie pentru un trai liniştit este să-ţi asiguri, la propriu şi la figurat, un acoperiş intact.

Iată de ce vă recomandăm ţigla metalică Mat Ice Viking Pruszynski, cu o durată de viaţă de 60 de ani şi 30 de ani Garanţie pentru culoare şi coroziune.

Disponibilă în multiple culori mate, elegante, ţigla Viking are o grosime de 0,5 mm şi este acoperită de un strat de zinc de 275 gr.

Coş de fum

Pentru că, dincolo de confort, toţi ne dorim o sursă sigură de încălzire, fără riscul emisiilor de noxe la interior, vă recomandăm un coş de fum Kaminhorn.

De exemplu, sistemul EcoHORN, un produs de calitate superioară, ce include toate accesoriile necesare, compatibil cu toate tipurile de combustibil şi are o funcţie de auto-aerisire.

EcoHORN are o tubulatură interioară de 200 mm diametru şi rezistă la temperaturi de evacuare de până la 600 grade Celsius.

Gardul

De voie, de nevoie, trebuie să ne delimităm cumva proprietatea, iar alegerea sustenabilă ar fi să alegem un material durabil şi estetic, care să necesite întreţinere minimă. Iată de ce specialiştii recomandă şipca metalică din Aluzinc® sau tabla zincată prevopsită produsă de MTC Construct din Tecuci, companie cu o experienţă de 16 ani pe piaţă.

Având o grosime de 0,45 mm, şipca metalică se poate debita la diferite lungimi şi este disponibilă într-o gamă largă de culori lucioase sau mate, fiind astfel o soluţie deopotrivă robustă şi aspectuoasă.

Adepţii unui stil sofisticat pot opta pentru gardurile şi porţile din fier forjat de la Sendone, panouri din tablă decupată cu diverse modele, alături de sistemele pentru porţi automatizate – ideale pentru garaje.

Pardoseli exterioare

Deosebit de versatile sunt şi dalele modulare de pavaj Arvore cu textura tip travertin, de la Star Stone.

Disponibile în 4 dimensiuni şi 12 piese, acestea pot fi folosite atât la interior, cât şi la exterior, pentru amenajarea clădirilor, la placarea faţadelor, pereţilor interiori şi exterior, pentru pardoseli, la pavarea curţilor sau a aleilor din grădini sau parcuri, pe terase, în zone pietonale, de agrement sau în jurul piscinei.

Semmerlock – Umbriano – un pic de extravaganţă

Umbriano de la Semmelrock întruchipează fineţea absolută în amenajarea suprafeţelor exterioare. Aspectul său de marmură tăiată drept şi granulaţia foarte fină de suprafaţă fac din fiecare piatră un unicat ce satisface cele mai exigente gusturi în materie de design exterior.

Formele clare şi simple, materiile prime utilizate, unicitatea fiecărei pietre conferă un caracter exclusivist întregii game de dale şi pavaje Umbriano.

Semmelrock îl produce utilizând o tehnică unică de fabricaţie, patentată internaţional, care oferă suprafeţei un aspect marmorat natural şi face ca fiecare piatră de pavaj sau fiecare dală să fie diferită.

Marginile simple sunt parte a aspectului natural al pavajelor şi dalelor Umbriano.

Suflete artistice, excentricii, cei plictisiţi de „normalitate”, dar şi proprietarii de case atraşi de unicitate vor aprecia designul acestor dale.

Umbriano nu arată ca un capriciu al unui arhitect ambiţios. Da, ele sunt maiestuoase, dar într-un mod foarte echilibrat.

Grosimea dalelor Umbriano este de 5 cm şi 8 cm, ceea ce le face potrivite atât pentru trafic pietonal, cât şi pentru zone cu acces auto.

Premier Com- Klinker- gresia de exterior

Un aspect deosebit, dar şi o rezistenţă pe masură, oferă şi gresia de exterior Klinker de la Premier Com adecvată pentru acoperirea teraselor de exterior, a treptelor şi a scărilor.

Fabricate dintr-un amestec special de materiale ceramice şi arse la o temperatură de peste 1000º Celsius, plăcile Klinker rezistă foarte bine la umezeală şi îngheţ. În plus, este disponibilă într-o mulţime de nuanţe atractive, transformând curtea într-un adevărat punct focal pentru atenţia oaspeţilor.

Bencomp-lemnul compozit WPC- ofera eleganta terasei tale

Tot pentru pardoseli exterioare puteţi recurge la duşumeaua exterioară din lemn compozit (WPC), produsă de compania Bencomp.

Disponibilă în mai multe nuanţe şi dimensiuni, această duşumea este recomandată pentru uz casnic şi trafic uşor, precum terase şi piscine rezidenţiale.

Stone Deco- piatra decorativa- pentru un plus de personalitate

La mare căutare în amenajările exterioare sunt şi faţadele placate cu piatră decorativă, în varianta Bran de la Stone Deco.

Fabricată din materiale dure, după o tehnologie americană, aceasta nu reţine apa, deci nu mucegăieşte, şi nu se erodează în timp, rezistând cu brio la variaţiile de temperatură. În plus, culoarea este mult mai durabilă fiindcă este adăugată în compoziţie.

Dincolo de estetică însă, acest tip de piatră decorativă reprezintă şi o bună soluţie de izolaţie termică şi fonică – aşadar, multiple avantaje pentru locatarii beneficiari.

În speranţa că recomandările Vindem-Ieftin.ro în ceea ce priveşte materiale de construcţii vă vor fi utile, vă urăm spor la renovat!

Voi ce trucuri ştiţi pentru o renovare mai uşoară şi mai rapidă?

foto 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele mai sus prezentate fac parte din conceptul Casa Premium – o campanie de informare susţinută de Casa de Comenzi Vindem Ieftin, ce încurajează comunicarea corectă şi transparentă, pentru a ajuta consumatorii să ia decizii documentate înainte de achiziţia materialelor de construcţii”.

Va invitam sa cititi mai multe articole interesante saptamanal aici

Block "block-footer-articole" not found