TS14

Meseriașul: ajutor sau distrugător?

Meseriașul: ajutor sau distrugător?

Alegerea materialelor de construcții devine frustrantă atunci când nu știm unde să căutăm. Dorim produse de o calitate mai bună dar nu ne permite bugetul. Primim recomandări de produse „bune’’ din partea meșterilor și de fapt plătim un preț mai mare decât ar trebui.

De ce să cumperi materiale de construcții online?

Platformele online vin în ajutorul clienților cu o gamă variată de materiale de construcții, oferindu-le posibilitatea să cumpere totul dintr-un singur loc. Aceste platforme oferă numeroase beneficii, printre acestea putem enumera:

– oferte la achiziționarea produselor, în funcție de cantitate și zona de livrare;
– un consultant care își ajută clientul să găsească ce își doreste;
– alegerea unor produse premium la preț de producător;

Când apare problema?

După alegerea materialelor de construcții intervine dificila sarcină de a găsi meseriașul potrivit. Majoritatea persoanelor merg pe recomandări din partea familiei sau a prietenilor în ideea că vor face și la ei treaba bună, însă de cele mai multe ori nu este așa. Lucrurile se schimbă, astfel încât termenul se prelungește, clientul plătește mai mulți bani decât trebuia, iar după finalizare constata că nu și-au dat interesul în executarea corectă a lucrarii. De exemplu: plăcile de gresie încep să se crape, pereții se umflă, la fel și parchetul. În acest caz trebuie contactat din nou meseriașul și refăcute pagubele ceea ce implică din nou risipă de bani.

Cum găsim meseriașul potrivit?

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin împreună cu Mesterache.ro au dezvoltat un parteneriat prin care clienții își pot găsi meseriașul potrivit, inclusiv materiale de construcții. Pe această platformă s-au înscris numeroși meșteri, fiecare în funcție de specializările lor, acolo ei primesc note și recenzii, după care clienții își pot forma o părere în alegerea celui potrivit pentru nevoile lor. Această combinație, dintre meșterul potrivit și materialele de construcție de calitate premium, este elementul cheie care face posibilă construirea casei perfecte!

Până data viitoare îți doresc mult succes și inspirație în alegerea materialelor de construcții pentru casa ta!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found