TS31

Materiale de construcții eco

Materiale de construcții eco

Astăzi o să vorbim despre produsele slabe calitativ, despre gamele eco, despre produse mai mici ca și dimensiuni. Pentru că în ziua de astăzi concurența este foarte mare!

Eco sau profesional?

În primă fază par doar doua titluri, dar e referim la gamele de produse pe care le alegem induși în eroare de numele comercial. Fii atent la caracteristici atunci când ești atras de prețul din dreptul titlului „eco”. Poți cumpăra cu aceiași un produs premium….asta doar dacă te informezi.

Concurența este foarte mare

Comerțul tradițional este constrâns și hipermarketurile care s-au dezvoltat foarte mult au creat foarte multe game eco care înseamnă o abatere de la stas. Produse mai subțiri, mai ușoare, mai mici, cu caracteristici mai slabe. Este evident că avem nevoie de o economie funcțională care să ne ofere nu doar produsele și serviciile de care avem nevoie dar avem nevoie și de înțelepciunea de a alege ceea ce ni se oferă.

Consumatorul și producătorul sunt actori la fel de importanţi

Procesul de producție este condus în așa fel încât să livreze ceea ce doresc consumatorii. Însă întrebarea este dacă noi dorim să deţinem mai multe produse de consum sau dorim doar serviciile pe care le oferă produsele.

INFORMEAZA-TE CONTINUU!

Mult succes!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found