TS2

Lucrezi în afara țării și construiești în România?

Lucrezi în afara țării și construiești în România? Nu risipi bani atunci când construiești

Peste 55% dintre românii din afara țării preferă să își construiască locuința de la zero, restul de 45% preferând să cumpere o casă gata făcută.

Dacă lucrezi în străinătate și îți construiești casa din România, știm că treci prin momente dificile! Să îți construiești casa de la distanță fără să cunoști piața de materiale din România pare riscant, mai ales când trimiți banii rudelor sa se ocupe de achiziționarea materialelor de construcții.

Din cauza lipsei de timp și a cunoștințelor în domeniu, oamenii sunt tentați să cumpere din primul depozit, iar cel care pierde ești tu, beneficiarul proiectului.

Știai că la o investiție de 60.000 de euro, poți pierde între 6000 și 9000 de euro ?

Uneori, ofertele depozitelor pot fi atrăgătoare, însă nu toate produsele au un preț avantajos. Poți cumpăra placa de rigips la un preț, iar accesoriile să coste cu 10-15% mai mult din cauza adaosurilor pe care acestea le practică. Costurile de depozitare, manipulare chiar și costurile reclamelor TV sunt incluse în prețul plătit de către clientul final. Cu cât acest lanț este mai mare, cu atât prețul final al produselor de la raft crește.

Evită adaosurile EXTRA și simplifică pe cât posibil procesul de achiziție. Compară întotdeauna prețurile din comerțul tradițional cu prețurile din mediul online. Analizează și decide singur! Negociază!

6 criterii principale de care să ții cont atunci când construiești:

  1. Calitatea materialelor de construcții
  2. Prețul corect în comparație cu calitatea produselor
  3. Serviciul de livrare
  4. Consultanța de specialitate din partea vânzătorilor
  5. Prețul negociabil – atunci când cumperi o cantitate mai mare
  6. Compară întotdeauna oferta de preț în minim 3 locuri

Chiar dacă bugetul alocat proiectului este unul consistent, noi îți recomandăm să analizezi și să compari oferta devizului tău în minim 3 locuri, astfel îți vei forma o imagine generală.

Cum poți economisi mai mult atunci când construiești? 

ONLINE cumperi materiale de construcții la un preț mult mai avantajos. De ce? Produsele în acest caz sunt livrare direct din fabrică, debitate pe dimensiuni, iar în acest fel tu economisești.

Prețurile devin și mai mici, cu cât cantitatea este mai mare.

Elimină orice fel de dubiu în privința prețurilor și câștigă mai mult TIMP pentru tine și cei dragi. Construiește durabil și mai simplu ca oricând!

Îți doresc mult spor și inspirație în proiectele tale!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found