mediterranean exterior

Înfrumusețarea fațadei casei cu ajutorul profilelor decorative de exterior

Înfrumusețarea fațadei casei cu ajutorul profilelor decorative de exterior 

Momentul în care ne mutăm într-un spațiu nou sau îl construim, ne face să ne gândim deseori la cum va arăta pe interior, la ce culoare vor avea pereții, ce tip de pardoseală și ce stil de mobilă alegem, însă uităm să punem accentul și pe exteriorul clădirii, mai exact pe fațada ei.

Deși pare un aspect neînsemnat, nu este deloc de neglijat, mai ales în situația în care desfășurați un business important în spatele pereților, fațada impresionantă a clădirii o să atragă privirile și o să stârnească curiozitatea trecătorilor în legătură cu ce se întâmplă în interior.

Detaliile Care Fac Diferența

Ai reușit în sfârșit să îți alegi tipul de fațadă al casei, tipul de materiale de construcții pe care vrei să le folosești, culorile și stilul care se potrivesc personalității tale, iar acum este momentul să treci și la capitolul următor – detaliile.

Aceste detalii fac diferența, deoarece au rolul de a pune în valoare arhitectura casei, îi conferă un aspect mai prietenos, dar au și un rol funcțional. Însă, atunci când alegi decorațiunile exterioare  este necesar să ții cont de stilul fațadei și să îl accentuezi în diverse forme, deoarece dacă vei îmbina anumite stiluri într-un mod nepotrivit, rezultatul final va fi unul nefericit.

unnamed 1

Ce Sunt Profilele Decorative?

Profilele decorative din polistiren sunt realizate din polistiren expandat sau extrudat și se pot folosi pentru interior sau exterior.

Profilele de exterior se folosesc pentru a înfrumuseța fațada casei, a ferestrelor și a ușilor exterioare. Sunt un mod original de a accentua frumusețea casei dumneavoastră. Profilele decorative de polistiren  sunt comercializate de Casa de Comenzi, la cele mai mici prețuri.

Așadar, fie că vrei să redai aspectul unei vechi fațade, fie că ți-ai construit o casă sau o vilă în stil contemporan, modelele de profile decorative de exterior sunt variate și se potrivesc indiferent de stilul arhitectural.

Varietatea Tipurilor de Profile Decorative de Exterior 

Iată câteva din tipurile de profile decorative de exterior pe care le ai la dispoziție atunci când ești în căutarea înfrumusețării fațadei casei tale:

 • Ancadramente de ferestre și uși – conferă stil și personalitate ferestrelor și ușilor;
 • Solbancuri reprezintă niște pervazuri de exterior care se montează în partea inferioară a ferestrei, sub glaf;
 • Brâuri decorative sunt utilizate de regulă pentru a delimita etajele;
 • Cornișele – se monează la îmbinarea dintre acoperiș și peretele casei;
 • Console – sunt folosite în zona streașinei, a ferestrelor, a ușilor sau a balconului;
 • Chei de boltă – se montează ca element central;
 • Colțare decorative – evidențiază colțurile casei;
 • Frontoane se aplică deasupra ușilor și ferestrelor;
 • Pilaștrii – sunt realizați din trei elemente: bază, trunchi și capitel (partea superioară);
 • Coloane grecești – sunt realizate asemeni coloanelor din Grecia Antică, potrivit celor trei stiluri: doric (capitel simplu), ionic (coloana mai zveltă, capitel cu volute) și corintic (capitel cu frunze de acanta) ;
 • Panouri decorative – reprezintă niște plăci decorative din polistiren pentru pereți, care oferă un efect stilistic deosebit construcției, sporind și efectul de termoizolare.

pt site 2jpg a 1 400x400 1

Nu știi cum să montezi Profilele Decorative de Exterior?  

Urmărește clipul următor https://www.youtube.com/watch?v=uEvxa4KHjoA și vei afla toate informațiile de care ai nevoie pentru a ști cum se monteză profilele decorative de exterior.

Ai făcut o schimbare asupra detaliilor de pe fațada casei tale sau lași obișnuitul să își spună cuvântul?  În care zone ale locuinței ți-ai dori să aduci un plus de valoare cu ajutorul profilelor decorative?

Aici găsești profilele decorative de care ai nevoie la un preț accesibil oricărui buzunar /categorie-produs/amenajari-exterioare/piatra-si-profile-decorative/profile-decorative-exterioare/set-profile-decorative/ .

În cazul în care nu te-ai hotărât asupra profilelor decorative pe care dorești să le achiziționezi sau ai nevoie de un necesar de materiale de construcții, pe noi ne găsești pe www.vindem-ieftin.ro.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found