metal garden bench

Gradina ta din fier forjat – mese, scaune si copertine

Mobilierul din fier forjat este foarte valoros datorita materialului pretios din care este realizat dar si trainiciei pe care o ofera.

Fierul este folosit in mod obisnuit la mobilierul de gradina, pentru mese si scaune, canapele si cupole. Mobila din fier forjat este conceputa special pentru amenajarile exterioare datorita rezistentei in timp, si a aspectului vintage pe care il poate oferi oricarei gradini.

Mese si scaune fier forjat

Acest tip de mobilier a ramas in preferintele oamenilor de-alungul trimpului deoarece poate ramane afara indiferent de vreme sau fenomene climatice, resista extrem de bine la ciclurile inghet-dezghet si ramane la fel de frumos odata cu trecerea iernii.

Banci fier forjat

Daca este ingrijita asa cum trebuie, poate dura si pana la 30 de ani. Cum majoritatea mobilierului este tratat impotriva ruginii si impotriva caldurii nu necesita o prea mare intretinere.

Alegerea corecta a finisajului pentru mobila de exterior este foarte importanta pentru rezistenta in timp a fierului. Unele dintre cele mai comune finisaje includ placarea, vopsirea, finisajul de alama si cele cromate.

Copertine fier forjat

Cromarea , desi durabila , este subtire si se poate deteriora daca este expusa aerului si poate rugini.

Vopseaua in camp electrostatic previne rugina si impiedica decolorarea de la expunerea razelor solare.
Finisajul de alama este rar si costa destul de mult, asa ca nu e o optiune prea raspandita.

Pentru informatii suplimentare si comenzi, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail [email protected] sau la numarul de telefon 0238/56.00.00.

Pentru a trimite formularul cu necesarul dvs., va rugam sa accesati linkul urmator /contact.

Block "block-footer-articole" not found