Garduri metalice si din lemn la cele mai bune preturi

Putini dintre noi stiu ca ca legea din Romania prevede ca orice gard care delimiteaza o proprietate trebuie sa aiba autorizatie de constructie, asta insemnand un proiect realizat de un arhitect.

In cele mai multe cazuri, daca gardul are nevoie de fundatie, atunci este vazut ca o constructie de sine stataoare, deci ca o cladire.

Majoritatea, insa construieste in regim propriu fara sa fie atenta la normele legislative.

Primariile sunt cele care ne pot dicta (impune) ce specificatii trebuie sa indeplineasca gardul construit, asta insemnand ca pot impune inaltimea maxima a gardului, gradul de vizibilitate, chiar si materialele din care este realizat gardul.

De aceea noi ne sfatuim clientii nostri sa fie bine informati inainte de a demara orice constructie.

Si pentru ca tot am adus vorba despre garduri, ne-am gandit sa trecem in revista cateva modele de gard foarte raspandite in Romania.

1. Gardul din lemn si beton – Este realizat din stalpi de beton si sipci din lemn uscat (frasin, stejar, brad, salcam) + bait. Probabil este unul din cele mai iubite si cautate modele de la noi din tara si nu numai. Este foarte rezistent, are un aspect rustic, natural.

24398_GL007

2. Gard din teava rectangulara/stalpi din beton  si sipci din metal – Este realizat din stalpi din beton sau teava rectangulara de dimensiuni 20*20*1.5. Este varianta din metal a gardurilor traditionale din sipci din lemn. Sunt din ce in ce mai cautate datorita durabilitatii in timp foarte mare si a intretinerii scazute.

large_1

3. Gard din beton prefabricat – Este realizat din placi de beton prefabricat. Exista o multitudine de culori si modele care fac ca acest tip de gard sa fie extrem de cautat. Nici pretul mic nu este de neglijat. Un plus pentru acest tip de gard este usurinta cu care se monteaza.

gard 3

4. Gard din fier forjat – Este realizat din stalpi din teava reactangulara/ de beton, montanti, diverse elemente din fier forjat de prindere si inchidere. Gardurile din fier forjat au luat cu asalt piata din Romania, fiind printre cele mai iubite modele de garduri. Acest lucru se datoreaza diversitatii de modele si a designului versatil, clasic dar totusi in tendinte.

phoca_thumb_l_7

5. Gard fin tabla cutata – Este realizat din stalpi de beton si tabla cutata vopsita. Este un gard foarte usor de montat, placile de tava vin la lungimea dorita de dumneavoastra iar paleta de culori este foarte versatila, astfel gardul se potriveste oricarei constructii.

IMG-20150526-WA0006

6. Gard din plasa sudata – Este realizat din teava rectangulara si panou bordurat zincat sau verde. Este varianta ieftina a gardurilor metalice, dar asta nu-i stirbeste din utilitate sau design.

descărcare

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.