Gardul Metalic tip Jaluzele – o investiție pentru întreaga viață

Gardul Metalic tip Jaluzele – o investiție pentru întreaga viață

Gardul este un element care delimitează proprietatea noastră de spațiul public. Acesta este primul contact pe care îl avem cu locul unde se derulează viața fiecăruia dintre noi. Delimitarea teritoriului joacă rolul unei „bariere” de intimitate pentru cei care locuiesc dincolo de el.

De la clasic la modern

Știm deja că piața materialelor de construcții se afla într-o continuă evoluție, iar gardurile nu fac excepție de la regulă. Dacă în urmă cu foarte mult timp majoritatea gardurilor erau făcute din scânduri de lemn, apoi tablă sau oțel, tendințele actuale i-au determinat pe oameni să opteze pentru garduri din beton sau tip jaluzele.

Astăzi vorbim despre gardul metalic tip jaluzele. Acesta este un concept nou care a fost primit cu o oarecare reticență de oameni, dar în scurt timp a devenit din ce în ce mai apreciat și cumpărat. Gardul tip jaluzele reprezintă o soluție de împrejmuire modernă, iar aspectul estetic va stârni admirația celor din jur.

 

Avantajele gardului tip jaluzele

  • durată mare de viață – peste 50 de ani;
  • este ușor de întreținut deoarece poate fi spălat cu jetul de apa de la furtun;
  • nu necesită tratament  împotriva insectelor sau a mucegaiului;
  • este foarte ușor de montat;
  • protecție anticorozivă;
  • structura este puternică, robustă;
  • rezistent împotriva factorilor de mediu – ploaie, ninsoare, radiații UV, grindină;
  • izolație fonică foarte bună
  • face față cu brio temperaturilor înalte și foculu.

Un gard care arată bine oricum

În funcție de preferințe, clienții pot opta între lamele înguste sau late. În ceea ce privește culorile, ei bine, va puteti debarasa de culorile clasice – negru, maro sau gri – si puteți alege dintr-o gamă variată de culori.

Gardurile tip jaluzele permit circulația maselor de aer, iar acest lucru are un efect pozitiv pentru plantele din proximitatea acestuia. Probabil că v-ați săturat de privirile nedorite ale trecătorilor de pe stradă. Acesta ar putea fi încă un motiv pentru care să alegeți acest tip de gard.

O dată în viață

Nimeni nu vrea să își schimbe gardul din 5 în 5 ani sau să aloce timp pentru vopsire, lăcuire sau orice altfel de proces de recondiționare după ce a fost atacat de insecte sau distrus de factorii de mediu.

Gardul metalic tip jaluzele va ajută să scăpați definitiv de toate neplăcerile cauzate de gardurile tradiționale.

Știm că ți-am atras atenția. Un singur click te mai desparte de unul dintre cele mai moderne si practice garduri pe care îl vor admira toți vecinii tăi. Accesează www.vindem-ieftin.ro, intră în legătură cu unul dintre consultanții noștri, iar gardul metalic tip jaluzele va ajunge la tine în 2 timpi și 3 mișcări.

Gard metalic tip Jaluzele Atlas 2000×1045 mm Mat BGM 0.45mm este doar unul dintre modelele care a ajuns la mulți dintre clienții noștri.

https://vindem-ieftin.ro/produs/gard-metalic-tip-jaluzea-atlas-2000x-1045-mm-mat-bgm-0-45mm/

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

 

image
image
** ⚠️ Atentie! Datorita volumului mare de comenzi in perioada COVID 19, consultantii si furnizorii nostri sunt foarte solicitati! Cererea de oferta va fi preluata in ordinea in care a intrat in sistem, iar din acest motiv pot exista timpi mai mari de procesare a ofertelor/ comenzilor. Va multumim pentru intelegere! Cu drag Echipa Vindem-Ieftin.ro! ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.