Etapele construirii unei case ieftine

O persoana nu poate fi numita implinita pana nu construieste o casa, intemeiaza o familie si planteaza un copac. Daca ultimele 2 etape pot fi realizate cu mai multa usurinta, in ceea ce priveste construirea unei case, este nevoie de timp, rabdare, materiale de calitate si un buget avantajos.

Pentru realizarea constructiei, veti avea nevoie de un inginer, arhitect sau proiectant care sa va directioneze in executarea corecta a etapelor.

Primul si unul dintre cei mai importanti pasi spre realizarea construirii unei case este trasarea constructiei.

In cazul in care trasarea nu este facuta corect, va necesita costuri suplimentare pentru indreptarea ei. In fapt, trasarea este fixarea punctelor la care se vor raporta toate actiunile ulterioare.

Al doilea pas este realizarea fundatiei care implica mai multe etape: saparea fundatiei, turnarea betonului, montarea conductelor pentru utilitati, armarea fundatiei. Fundatia este un element important al infrastructurii, preluand si transmitand terenului de fundare incarcarile transmise de infrastructura.

Dupa realizarea elevatiei si realizarea placii, urmatorul pas este zidirea peretilor. Peretii au rolul de a delimita spatiul interior de cel exterior sau de compartimentare a interiorului constructiei.

Urmatoarea etapa este cea de armare, cofrare si turnare a betonului in stalpi si buiandrugi. Stalpii din beton armat reprezinta elementele verticale care asigura structura de rezistenta a constructiei. Cofrarea poate fi realizata atat din lemn cat si metalice, in urma careia se va face turnarea.

Ultima etapa este realizarea sarpantei, in fond aplicarea acoperisului care reprezinta „capacul” constructiei, mai exact elementul final. Acesta trebuie montat pe o structura solida, dupa care se va trece la realizarea izolatiei. Pentru siguranta dumneavoastra, este recomandata montarea unui sistem anti-inghet si a unui sistem pluvial.

Dupa finalizarea etapelor de construire, se vor achizitiona materialele necesare pentru amenajarea interioara si exterioara. Pentru amenajarea interioara, veti avea nevoie de gresie, faianta, vopsea, var, glet, ipsos, mortar, chituri, parchet, plase din fibra, tamplarie interioara, adeziv; pentru amenajarea interioara : var, vopsea lavabila pentru exterior, tamplarie exterioara, termoizolatii, tencuieli decorative, etc.

Preturile materiarelor necesare pentru construirea unei case pot varia in functie de producatori. In general, daca achizionati personal materialele, puteti gasi oferte cu rapoarte echilibrate calitate-pret oferite de site-uri cu materiale de constructii online, depozite de materiale de constructii sau case de comenzi. Astfel, puteti obtine o casa ieftina dar care sa corespunda asteptarilor si nevoilor dumneavoastra cu ajutorul materialor de constructii ietine, dar de calitate. In plus, poate fi asigurat transportul gratuit oriunde in tara in functie de locul de unde achizitionati materialele.

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.