1

Depozit Virtual – afacere la cheie pentru tinerii antreprenori

Depozit Virtual este un concept unic lansat de Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro menit să revoluționeze comerțul cu materiale de construcții. Este o afacere la cheie destinată freelancerilor pasionați de inovare, fără să investească niciun leu. Cu alte cuvinte, depozitul fizic care vine acum materiale de construcții va fi înlocuit de cel virtual.

2 222

Printre avantajele Depozitului Virtual amintim:

  • acces la un sistem funcțional, testat și îmbunătățit în ultimii 8 ani de actitivitate;
  • oportunități zilnice din partea clienților companiei pe care le valorifici în funcție de performanța ta;
  • posibilitatea de a vinde oriunde în România sau Europa conform procedurilor în vigoare;
  • lucrezi de oriunde vrei și poți să-ți iei liber oricând dorești;
  • nu ai taxe lunare sau anuale de achitat.

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro a reușit să câștige încrederea și simpatia clienților din întreaga țară. Avem peste 60 000 de clienți fericiți și peste 300 de furnizori prompți și excepționali.

Mai repede decât am crezut

Am pornit în căutarea celor mai buni, smart și agili vânzători de materiale de construcții care își doresc să lucreze de oriunde și să evolueze într-un concept unic în România. În câteva săptămâni am primit sute de aplicații pentru rolul de Francizat Depozit Virtual. Planul inițial era să deschidem 10 Depozite Virtuale până la finalul anului 2022. La momentul redactării acestui articol ne aflăm în luna mai și avem deja 10 Depozite Virtuale deschise în România. Volumul impresionant de comenzi primite de la clienții noștri ne-au determinat să extindem numărul unităților pe care le vom inaugura anul acesta.

Din agent de vânzări materiale de construcții la Francizat Depozit Virtual

Adrian Mihail a preluat administrarea Depozit Virtual Buzău în luna ianuarie 2022. Înainte era agent de vânzări în cadrul unui mare distribuitor de materiale de construcții și câștiga un salariu lunar de 3000-4000 lei/ lună. A crezut foarte mult în abilitățile de om de vânzări, și-a dorit mai mult și a avut deschiderea să evolueze într-un concept unic în România.

La finalul lunii martie, după finalizarea situațiilor de vânzări, Adrian a facturat către noi suma de 8500 lei fără TVA. Acesta este doar începutul, iar de acum este liber să își construiască succesul și să obțină veniturile pe care și le dorește corelate cu implicarea și performanța sa. În tot acest timp, Adrian a lucrat de unde a dorit, a primit training, lead-uri, oportuniăți, încredere și a oferit implicare, profesionalism și rezultate

DV Black car logo scaled

De ce Depozit Virtual? 

Am stat de vorbă cu o parte dintre Francizații Depozitelor Virtuale și am fost curioși să aflăm ce i-au determinat să se alăture acestui concept unic. 

„M-a atras foarte mult libertatea de a face lucrurile așa cum îmi doresc. Să muncesc de pe laptop, din orice loc îmi doresc și să fiu responsabil de veniturile pe care le pot genera pentru mine și pentru companie.”, spune Florin Murariu, Francizat Depozit Virtual Iași.

„Cel mai mult m-a atras la franciza Depozit Virtual faptul că știam brandul Vindem-ieftin.ro și cunoșteam potențialul. Depozit Virtual înseamnă libertate de decizie, o echipă minunată și este același lucru cu a conduce propria afacere, dar cu toate cele necesare asigurate (cum s-ar spune te așezi direct la masă). Poți să îți organizezi timpul așa cum crezi să fii mai eficient, mai bun și mai prezent atât în job cât și in familie.”, afirmă Ionuț Măcelaru, Depozit Virtual Prahova.

„Depozit Virtual aduce în același loc pasiunea mea pentru construcții, pentru materiale și dorința de a învăța cât mai mult, eu fiind de meserie arhitect. Am vrut să am tot ansamblul vizual asupra unei construcții. De asemenea, m-a atras tot timpul partea de vânzări, negocieri, tehnici de discuție și abordare client-prestator. Am vrut să mă apropii de client, să învăț, să îl înțeleg și să ajut cât pot eu de mult. Toate acestea venind la pachet cu libertatea de a lucra de oriunde., povestește Ana Maria Vișenoiu, Depozit Virtual București.

1/3 din adaos îi revine francizatului

Oamenii cu vastă experiență în vânzări înțeleg oportunitatea de a factura 1/3 din adaosul realizat. De exemplu, dintr-un adaos de 60 000 de lei realizat într-o lună, francizatului îi revine 20 000 de lei. Sumele pot fi și mai mari în funcție de gradul de implicare și abilitățile vânzătorului.

Teama de schimbare

Fiecare persoană are o zonă de confort. De cele mai multe ori intervine frica de schimbare. Mulți oameni se tem să renunțe la jobul din corporație deoarece la conferă o oarecare stabilitate, dar nu întotdeauna și venituri pe măsura abilităților pe care le au. Tendința unora este să pună răul pe primul plan și pornesc cu stângul în activitatea de freelancing, iar apoi se așteaptă să eșueze. 

Există oameni care au riscat și au renunțat la joburile din corporații și s-au alăturat francizei Depozit Virtual. Ce credeți că s-a întâmplat? Au câștigat din toate punctele de vedere: financiar, profesional, familial.

„Nu numai că am avut temeri, acesta reprezintă un vis personal de ceva ani. Atâta timp cât compania cu care colaborez reușește să îmi pună la dispoziție toate cele necesare concretizării unei tranzacții, am tot ceea ce este necesar să obțin cât mai multe reușite și să îmi formez un protofoliu propriu de clienți care să mă recomande pentru seriozitate, promptitudine, profesionalism și preturi bune.”, afirmă Ovidiu Mitrea, Francizat Depozit Virtual Neamț

3 43

Timpul nu mai are timp

Timpul a devenit o resursă din ce în ce mai prețioasă. Din păcate, job-ul și stilul de viață consumă foarte mult din aceasta, iar oamenii alocă mult mai puțin timp familiei și relaxării. Depozit Virtual nu vine cu un program fix de lucru așa cum se întâmplă în marile corporații. Francizații au flexibilitatea de a-și organiza singuri orele de lucru astfel încât să aloce timp familiei, plăcerilor sau rezolvării problemelor personale.

A spus cineva target?

Cele mai multe joburi din ziua de azi presupun un target pe care angajații trebuie să-l atingă pentru a fi recompensați. Un target aduce cu sine presiune și stres care pot fi dăunătoare rezultatelor și chiar veniturilor. Francizații Depozit Virtual sunt proprii lor șefi și nu au target. Primesc constant oportunități de la clienți și potențiali clienți pe care le fructifică la putere maximă.

Ce mai aștepți?

Acum este momentul să faci o schimbare fantastică în cariera ta. Renunță la temerile care te sabotează și vino în franciza Depozit Virtual. Ești la un pas distanță de a fi propriul tău șef, de a lucra cum vrei, cât vrei, de a-ți genera veniturile pe care ți le dorești și de a-ți schimba radical viața.

Aplică aici și hai să ne cunoaștem! https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!