TS17

De ce să optezi pentru consiliere specializată?

De ce să optezi pentru consiliere specializată?

Cei mai mulți dintre noi când ne hotărâm să construim, avem o idee despre cum am vrea să arate proiectul final. Cautăm timp îndelungat anumite produse prin hipermarketuri, iar la sfârșit constatăm că nu răspund nevoilor noastre. Consilierii din magazine ne dau puține detalii despre produse, nu ne îndrumă spre ce avem nevoie cu adevărat și nici nu oferă posibilitatea negocierii prețurilor produselor dacă este vorba de o cantitate mai mare. Astfel, vine în ajutor consultantul online specializat care oferă toate informațiile de care avem nevoie și ne ajută să facem alegerea potrivită!

De ce consiliere ONLINE?

Practic prin intermediul platformelor ONLINE avem parte de consultanță dedicată, aceștia au foarte multă experiență în domeniul lor și cunosc foarte bine produsele, astfel încât, sunt capabili să îndrume clientul spre ce are nevoie cu adevărat și mai mult de atât, au posibilitatea de a negocia prețul produselor în funcție de cantitatea dorită. Alte beneficii importante ar fi că această consultanță este gratuită și că oferă transparență totală.

Ai acces la un portofoliu mult mai mare de produse, diferit față de ce găsești în magazine. Mulți dintre noi nu conștientizăm aceste beneficii și mergem pe recomandările prietenilor sau ale unor meseriași care nu întotdeauna sunt onești și ajungem în situația în care constatăm că am făcut greșeli majore.

Care sunt situațiile în care este nevoie de consultanță?

Vrei să-ti faci un garaj și vrei să-ți pui o ușă secțională? Înainte de a demara construcția acestuia este important să fii consiliat deoarece trebuie respectate anumite cote, adică stâlpul lateral de prindere a șinelor, dar și dimensiunea buiandrugului, fără a ține cont de aceste condiții nu putem finaliza instalarea ușii. Când vrei să-ți schimbi instalația termică clasică și să optezi pentru una prin pardoseală trebuie să ai în vedere că nu poți alege orice tip de gresie ci una porțelanată rectificată. De asemenea afli că acesta este de mai multe tipuri: cu apă, electronică sau cu aer cald și trebuie aleasă în funcție de casa fiecăruia.

Te-ai hotărât să-ți pavezi curteaPavajul trebuie potrivit în funcție de trafic și de scop.trebuie să optezi ori pentru trafic mediu ori pentru unul intens care poate suporta chiar și 18 tone. Pentru un sistem complet de acoperiș nu este nevoie să te duci cu lista făcută de tine prin hipermarketuri ci pur și simplu îi dai consilierului dimensiunile și el îți calculează exact ce ai nevoie fără ca tu să plătești în plus. Așa că ține cont de toate aceste avantaje și vei construi inteligent!

Pana data viitoare iti doresc mult succes si inspiratie in alegerea materialelor de constructii pentru casa ta! 

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found