03 Newletter 1920x1080 1 1

Cum se întreține corect acoperișul casei

Acoperișul este o componentă vitală a locuinței tale, oferind protecție împotriva condițiilor meteorologice extreme și a altor elemente nocive precum soarele, ploaia și zăpada. Întrucât acoperișul este expus la riscuri considerabile, este crucial să îi acorzi atenția și îngrijirea necesară pentru a preveni deteriorarea și a menține integritatea sa. Mai jos sunt prezentate patru sfaturi esențiale pentru întreținerea eficientă a acoperișului casei tale:

Burlanele și streșinile nu se curăță singure

Burlanele și streșinile, deși adesea trecute cu vederea, sunt elemente critice ale acoperișului. Acestea trebuie curățate periodic pentru a preveni acumularea de resturi și blocarea scurgerii apei de ploaie. Frunzele și crengile pot obstrucționa jgheaburile, ducând la dăunarea acoperișului în timp. Prin urmare, verificarea și curățarea regulată a acestor componente este esențială pentru menținerea integrității acoperișului.

„O creangă” cu două tăișuri

Copacii din apropierea casei aduc o umbră plăcută în timpul verii, însă crengile lor pot deveni o amenințare pentru acoperiș. Crengile prea apropiate sau care ating acoperișul pot provoca daune și deteriorări. Astfel, este important să tai crengile care se apropie prea mult de acoperiș pentru a menține structura în siguranță și pentru a preveni eventualele probleme.

Ventilarea și izolarea mansardei

Variațiile de temperatură pot afecta în mod negativ structura acoperișului și pot duce la probleme cum ar fi condensul și umiditatea. Pentru a preveni aceste inconveniente, este esențial să asiguri o bună ventilare și izolare a mansardei. Instalarea unei izolații adecvate și a unui sistem de ventilație corespunzător va ajuta la menținerea unei temperaturi constante și la protejarea acoperișului împotriva deteriorării cauzate de fluctuațiile de temperatură.

„Iarna-i grea, omătui-i mare”

În timpul iernii, acumularea de zăpadă și gheață pe acoperiș poate fi o problemă majoră. Greutatea zăpezii poate exercita presiune asupra acoperișului, provocând daune și posibile scurgeri. Este important să cureți zăpada și gheața în timp util, folosind o lopată sau alte instrumente potrivite, pentru a preveni acumularea excesivă și pentru a menține integritatea acoperișului.

Economisește timp și bani pe materialele tale de construcție! Trimite lista de materiale și beneficiază de negociere, consultanță de specialitate și toate materialele într-un singur loc

➡️ Trimite lista acum

Construiește inteligent cu Depozitul Virtual.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret

Cere oferta

Cumperi totul dintr-un singur loc

Vezi categorii produse

Materiale
Structura Fundatie

Vezi preturi

Beton de Statie
la Cifa

Vezi preturi

Panouri Sandwich
Acoperis -Perete

Vezi preturi

Tevi Rectangulare
Patrate - Rotunde

Vezi preturi

Pavaje
Borduri

Vezi preturi

Sipca
Metalica

Vezi preturi

Sisteme Complete
Acoperisuri

Vezi preturi

Tabla Cutata
Tabla Ondulata

Vezi preturi

Experienta clientilor

BCA

A venit BCA-ul de la Vindem-Ieftin.ro. Totul decurge conform planului
Client
Produs: BCA

Pavaje si borduri Symmetrica

Am ales vindem-ieftin.ro pentru ca aici am gasit calitatea si in primul tand pretul cel mai mic pentru materialele pe care le-am cumparat.
Client: Tanase Gheorghe

Polistiren

Sunt foarte multumit de colaborarea cu consultantul! Recomand la toata lumea!
Client
Produs: Polistiren

Sistem Acoperis Tigla

Foarte multumit! Imi place cum s-a asezat, culoarea. Sunt foarte multumit si de preturi, de cum a fost adus acasa. Recomand si la altii sa cumpere.
Produs Sistem acoperis tigla

Covor Ceramic

Sunbt foarte multumit de produs. A ajuns in siguranta, la timp. Livrat in bune conditii, sigilat. Recomand cu incredere!
Octavian, Brasov
Produs: Covor ceramic

Sipca Metalica

Suntem foarte multumiti de achizitie
Produs: Sipca Metalica