Cum reduci costurile facturii si pastrezi caldura in interiorul casei partea a doua

Cum reduci costurile facturii și păstrezi căldura în interiorul casei (partea a doua)

Săptămâna trecută am început să discutăm despre metode prin care putem să păstrăm căldura în interiorul casei și să reducem din valorea facturilor. Astăzi continuăm cu alte sfaturi în aceeași direcție.

Atenție la aerisit

Aerisirea locuinței este foarte importantă. Puteți spune adio geamurilor rabatate mare parte din zi și abordați o altă metodă. Deschideți geamurile dimineața și seara timp de 10-15 minute. Căldura degajată de calorifere are tendința să usuce aerul, însă cu 2 sesiuni de aerisire pe zi, nu numai că veți păstra căldura în casă, dar veți avea și o umiditate optimă a aerului.

Lasă soarele să intre în casă

Chiar dacă este frig afară, soarele încă are putere să încălzească geamurile. Evitați să acoperiți fereastra cu draperii groase în timpul zilei. În acest fel razele soarelui vor contribuia la încălzirea locuinței.

Eliberează caloriferele

În timpul nopții este indicat să ridicați prindeți draperiile deasupra caloriferelor pentru a permite căldurii să circule prin toată camera. Mobila din casă trebuie organizată astfel încât să nu aveți piese de mobilier în fața calorifelor care vor bloca pătrunderea căldurii în restul casei.

Nu uita de covoare

Pe lângă rolul estetic, covoarele au și un rol practic. Cu alte cuvinte, acestea împiedică pierderea căldurii prin podea. Covoarele nu ar trebui să lipsească după o podea acoperită cu gresie.

Mult succes!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.