Cumperi din acelasi loc

Cum provoacă criza o companie să inoveze constant pentru clienți?

Proiectele în construcții sunt o infuzie de timp, bani, răbdare și energie, iar așteptările create sunt mereu la un nivel ridicat. În general, o lucrare necesită mai multe materiale și produse pe care nu le găsești pe toate în același loc. Căutările îndelungate prin depozite și hipermarketuri mănâncă timp prețios și întârzie finalizarea lucrării.

Cum ar fi să cumperi toate materialele din același loc?

De aceea noi am creat un model unic pentru clienții nostri, un concept unic în România și totodată, primul market network care funcționează pe vânzare consultativă. Aici găsești toată gama de materiale de construcții: de la materiale pentru structură și fundație, învelitori și sisteme complete pentru acoperiș până la materiale pentru finisajele interioare și exterioare. Clienții au posibilitatea de a negocia prețurile alături de un consultant tehnic specializat care le va oferi sfaturi și informații prețioase. De ce să alergi prin depozite și hipermarketuri? Online este mult mai simplu.

Funcționăm ca o echipă de vânzări externalizată cu care producătorii și furnizorii își reduc din cheltuieli și beneficiază de:

  • 45 consultanți specializați ce le prezintă avantajele produselor;
  • campanii de marketing în comunitatea imensă de peste 200.000 clienți și potențiali clienți;
  • siguranța încasărilor prin modelul de business în care clientul plătește integral în avans;
  • video-uri de prezentare în social media pentru toți partenerii. 

Producatori și produse

Colaborăm cu peste 300 de furnizori, iar site-ul nostru conține peste 6600 de produse. La noi găsiți mult mai multe produse la un loc decât într-un depozit clasic. În plus, nu avem un lanț de depozite sau hipermarketuri, iar acest lucru se traduce printr-o economie foarte mare și prețuri greu de egalat.

1 IMG 1348 HDR

Rezidențial versus industrial

Construirea unei case vine cu mai multe alternative – depozite și hipermarketuri – de unde clientul poate achiziționa materialele de construcții. O alternativă mult mai smart este să trimită lista cu materiale la Vindem-ieftin.ro și să cumpere tot necesarul dintr-un singur loc: de la materiale pentru structură și fundație, acoperiș, tâmplărie, termoizolație până la parchet, instalații și tencuială decorativă mai mult decat atat, preturile sunt negociabile in functie de cantitate si zona de livrare. Suntem singura companie din România care vinde beton la cifă cu o acoperire națională de peste 100 de stații.

Situația devine complicată pentru oamenii care doresc să construiască o hală sau care caută produsă industriale sau pe comandă. Dintr-un hipermarket nu poți cumpăra panouri sandwich pentru o hală și nici nu poți să dai comandă de produse industriale pe dimensiuni personalizate.

Același lucru este valabil și pentru clienții care doresc o anumită dimensiune la șipca metalică pentru gard. În depozitele tradiționale aceasta este disponibilă doar în dimensiuni standard. La Vindem-ieftin.ro șipca metalică, acoperișul, panourile Sandwich sau tâmplăria se debitează sau se execută la orice dimensiune pe comandă.

Ce probleme rezolvă Vindem-ieftin.ro?

Pe scurt:

  • economisește timp prețios pentru fiecare client care trimite lista cu necesarul de materiale;
  • cumperi totul dintr-un singur loc;
  • oferă consultanță tehnică de specialitate;
  • clienții au posibilitatea de a negocia prețurile alături de un consultant;

time money

Timpul nu mai are răbdare

Timpul a devenit o resursă din ce în ce mai prețioasă. Prin sistemul inovator, Vindem-ieftin.ro ajută fiecare client să economisească timp important și să respecte graficul lucrărilor. Practic, clientul nu mai este nevoit să testeze prețurile din piață, să se plimbe de la un depozit la altul, iar la final să i se spună că nu există pe stoc cantitatea, culoarea sau dimensiunea produselor necesare.

Oricând pentru fiecare client

Suntem alături de clienți pe toată durata procesului de achiziție, oferindu-le un ansamblu integrat de produse și servicii de înaltă calitate. Echipa noastră negociază prețuri pentru toți clienții ce ni se adresează, fapt care ne crește puterea de negociere și obținem prețuri corecte.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!