TS12

Cum poți face investiții mărețe atunci când îți construiești casa 

Cum poți face investiții mărețe atunci când îți construiești casa 

În momentul în care te decizi să îți renovezi sau să îți construiești casa, o mare parte din activitățile tale vor fi direcționate către acest obiectiv măreț. Cu toții trecem mai devreme sau mai târziu prin aceasta experiență, iar etapa achiziționării materialelor de construcții este primordială…

Nu te lăsa păcalit

Pe piața materialelor de construcții există o varietate de materiale de construcții și producători, însă acest lucru nu te ajută în luarea unei decizii, ci din contră mai mult te încurcă. De ce spun acest lucru? Dacă pană acum încă nu ai avut contact cu „lumea materialelor de construcții” vei observa că diferă foarte mult calitatea materialelor, de la un producător la altul, chiar daca prețul este unul peste medie și chiar daăa sunt mega promovate de hipermarketurile din domeniu. Țne cont de aceste criterii atunci când cumperi materiale pentru un rezultat optim:

Nu-ti cheltui banii pe materiale de calitate inferioara

Înainte de a începe proiectul mult așteptat, cu toții ne adresăm întrebarea: oare cât mă costă? Îmi vor ajunge banii? În majoritatea cazurilor, dorim să plătim cât mai puțin, însă realitatea este cu totul alta. Calitatea costă, iar dacă îți dorești o casă construită din materiale sigure și durabile să fii conștient că acestea nu vor fi cele mai ieftine. Nu toată lumea cumpără materiale Premium, însă important este să alegi alternative care să te scutească de grija reparațiilor și posibilelor pagube în timp.

Cumpără materiale de la o firmă de încredere

Atunci când evaluezi firma de la care intenționezi să cumperi materiale de construcții, verifică în primul rând și recenziile primite de la cei care au cumpărat, dar și vechimea firmei pe piață. O firmă care are mulți clienți mulțumiți, clar este o firmă serioasă cu care poți bate palma. Atenție, nu este neapărat că această firmă să dețină monopolul în domeniul materialelor de construcții, deoarece în cele mai multe cazuri acestea își promovează produsele sub marcă proprie, iar calitatea lasă de dorit. Documentează-te pe bloguri și forumuri înainte să achiziționezi materialele de construcții potrivite și verifică în minim trei locuri prețul acestora pentru o ofertă cât mai transparentă.

Solicită consiliere personalizată pentru o ofertă cât mai exactă

Pentru a-ți face o idee despre costul total al proiectului discută cu constructorul despre necesarul de materiale, urmând ca apoi să trimiți devizul tau unei firme care îți poate oferi și consultanță, astfel încât tu să îți poți face un calcul exact, fără ca timpul tău liber să fie afectat de grija prețurilor și materialelor de construcții! Fiecare dintre noi excelează într-un domeniu și de aceea specialiștii potriviți îți pot clarifica ideile cu privire la calitatea și prețul materialelor de construcții necesare. Colaborează cu specialiștii care vin în întâmpinarea nevoilor tale, iar BUGETUL, TIMPUL și TRĂINICIA casei tale nu vor fi afectate în timp.

Până data viitoare îți doresc mult succes și inspirație în alegerea materialelor de construcții pentru casa ta! 

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found