TS13

Cum poți economisi 10% la o listă completă de materiale de construcții

Cum poți economisi 10% la o listă completă de materiale de construcții

Să presupunem că ai un job sau poate un business de unde îți câștigi banii și hotărăști să îți renovezi sau construiești casa mult visată. Atunci începe provocarea! În primul rând, începi căutarea de materiale de construcții prin depozite sau hipermarketuri de profil chiar și online. Peste tot vezi prețuri, oferte sau pachete atractive de produse și servicii.

Achiziționează-ți singur materialele de construcții necesare

La prima vedere crezi că ești norocos că ai de unde alege. Pierzi foarte mult timp numai ca să analizezi prețuri, timp în care îți neglijezi activitatea ta de bază din care efectiv trăiești. Mai ceri și părerea „meseriașului” sau a constructorului care „știe” el de unde să îți cumperi produsele. De cele mai multe ori unii dintre ei nu se mulțumesc cu manopera și mai vor și comision de la materiale, comision care se regăsește  în prețul pe care tu ca beneficiar al proiectului îl plătești și care este evident mai mare decât dacă ți le-ai cumpăra singur.

Poți economisi bani, chiar dacă construiești

Când cumperi materiale de construcții poți economisi sume importante, în ciuda tendinței de creștere a prețurilor, dacă folosești noul sistem de a achiziționa ONLINE. Da, poți achiziționa online chiar și materiale de construcții pentru structura casei tale cum ar fi: fier beton, țevi, profile metalice, panouri sandwich la un preț mult mai avantajos decât în comerțul clasic și în plus le primești acasă sau pe șantierul unde se desfășoară proiectul.

Câți bani economisești atunci când cumperi ONLINE?

Cu siguranță te întrebi: da bine, cumpăr online, dar cât pot economisi exact? Calculul este simplu. De exemplu dacă ai o listă de materiale de construcții, poți economisi chiar și 10%-15%. La o sumă de 4.000 de lei, poți economisi aproximativ 400 de lei, iar dacă vorbim de o investiție de 200.000 lei, 10% înseamnă 20.000 de lei. Îți rămân bani frumoși pe care îi poți reinvesti sau cu care te poți duce într-o vacanță cu familia.

Până data viitoare îți doresc mult succes și inspirație în alegerea materialelor de construcții pentru casa ta! 

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found