Cum își aleg primariile depozitele de materiale de constructii

Cum își aleg primariile depozitele de materiale de constructii

Primariile si mai ales cei care se ocupa de achizitionarea materialelor de constructii care vor fi folosite la renovarea, infrumusetarea si intretinerea aspectului oraselor, sunt cumparate la preturi exagerate. Probabil te intrebi de ce… Pentru ca acestor persoane nu le pasa de economie.

Daca acestia ar oferi mai multa atentie ofertelor de pe piata si ar alege calitatea cea mai buna la cel mai bun pret si nu ar cumpara din depozite unde preturile sunt umflate peste masura si primariile ar deveni mai responsabile.

Unii dintre primari cu timpul si-au deschis depozite de materiale de constructii, reusind astfel sa vanda multor instituti de stat cu mult peste pretul pietei.

Fiecare vanzator are diferite metode de vanzare pentru cei care fac comenzi.

Este pacat de banii irositi.

Avem atatea probleme si in Romania fiecare banut trebuie cheltuit cu responsabilitate.

Niciodata nu vei vedea preturile pe internet umflate ca in depozite, ci avem un adaos modest care este foarte atragator, asta numai daca intri si cauti produsele necesare pe internet.

Este mult mai simplu deoarece, comandand online nu mai pierzi timp cautand prin depozite cu stocuri limitate, transportul se va face de la producator oriunde in tara si gasesti totul intr-un singur loc. Toate acestea la un singur CLICK.

Multi dintre bugetarii care fac achizitii, sunt obligati sa publice ORICE achizitie in Sistemul Electronic de Achizitii Publice(S.E.A.P), dar binenteles ca fiecare persoana gaseste o solutie pentru a obtine si beneficii pe langa oferta.

Atunci cand este vorba de bugete, ar trebui sa gandim rational si sa cautam cea mai buna si ieftina oferta posibila, nu sa ne aruncam in bratele oricui ne face o oferta aparent buna.

 

 

Daca ti-a placut acest articol da like si share pentru a afla si ceilalti.

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.