3RO

Cum a reusit o firma din Ramnicu Sarat sa ajute clientii din Romania sa economiseasca 40 de milioane de euro

Cum a reusit o firma din Ramnicu Sarat sa ajute clientii din Romania sa economiseasca 40 de milioane de euro

CASA DE COMENZI VINDEM-IEFTIN.RO

,,Motivul pentru care atata lume este multumita de serviciile noastre, consta in faptul ca noi nu suntem niciodata multumiti.”

ONLINE, LA TIMP!

In plina criza, un concept unic in Romania creste cu 75%

CONCEPT UNIC IN ROMANIA

2021 = 10 milioane de euro?

DA!

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin a ajuns la 10 MILIOANE de euro in 2021 si 50.000 de clienti. DE CE? Pentru ca ne ajutam clientii sa economiseasca timp si bani. Continua drumul catre 100 MILIOANE de euro

Timpul inseamna bani!

Folosirea constructiva a timpului liber este una dintre ratiunile-cheie pentru care oamenii de succes au mai multe, fac mai multe si obtin mai multe de la viata! Cu siguranta in urma cu 7 ani cand a pus bazele acestui business, Cosmin Raileanu nu s-a gandit la urmatoarea intrebare: ,,Cat costa 1 ora sau 1 zi din TIMPUL tau?’’, insa astazi are un raspuns.

In plina criza, un concept unic in România creste cu 75%. Cum poate o mica afacere din Ramnicu Sarat sa concureze cu marile retele de bricolaj? Printr-un concept unic in tara, Casa de Comenzi online pentru materiale de constructii care ofera cumparatorilor preturi cu pana la 10-15% mai mici decat in hipermarketuri si depozite de profil. Lansata in 2014, Vindem-Ieftin.ro s-a dovedit o afacere viabila si s-a dezvoltat vertiginos.In timpul crizei, inregistrand in 2020 o crestere a vanzarilor de 75%.

Pornind de la o propria experienta de cumparare a materialelor de constructii, buzoianul Cosmin Raileanu, dezamagit de oferta existenta, a decis sa lanseze o Casa de Comenzi altfel: una in care sa primeze avantajele pentru client si nu beneficiile intermediarilor din lantul de distributie, o afacere cu preturi corecte in care cumparatorul sa nu suporte numeroasele costuri de depozitare, transport, plus comisioane si adaosuri comerciale.

Si a reusit! Cum a fost posibil? A negociat direct cu producatorii, ceea ce permite economii de pana la 10-15% pentru clienti. Cu cât este mai mare cantitatea, cu atat pretul este mai mic. Si, cum nu exista stocuri, se livreaza direct la santier – deci, fara drumuri inutile, fara timp pierdut pentru cumparator. Transportul este gratuit la peste 90% dintre produse. Clientii primesc beneficii daca filmeaza recenzii cand le sunt livrate materialele de constructii.

Criza accelereaza cresterea

In contextul pandemiei, cand multe afaceri au fost nevoite sa-si suspende activitatea total sau partial, compania a realizat potentialul de crestere a vânzarilor online chiar si pentru materialele grele de constructii. Astfel, Vindem-Ieftin.ro a atras noi colaborari cu 15 producatori nationali consacrati in domeniul materialelor de constructii, precum Wienerberger, Brikston, Volta Group, Baumax, Fabryo, etc. Vanzarile cresc in 2020 cu peste 75%, iar cifra de afaceri depaseste 6 milioane de euro, fiind preluate 7612 comenzi. Economiile realizate pentru clienti se ridica la 800.000 lei, bani care, altminteri, ar fi ajuns prin adaosuri suplimentare la hipermarketurile de profil.

 

2RO 711x400 1

 

Acelasi an este prolific pentru lansarea de noi servicii, precum livrarea betonului la cifa si respectiv grupul VIP pentru clientii fideli, cu raspunsuri prompte, consultanta dedicata si informatii in timp real despre statusul comenzilor, inclusiv posibilitatea de comunicare coordonata cu arhitectul, proiectantul sau designerul, pentru o mai buna organizare si reducerea timpilor de reactie.

Anteprenorul Cosmin Raileanu declara: ,,Am trecut prin multe incercari, insa mizand pe principiul ca nimic nu este imposibil atunci cand crezi in visul tau, am reusit sa ascedem catre telul propus. Motivati fiind de atitudinea clientilor si multumirea colegilor care aduc valoare companiei, am reusit sa cream o comunitate puternica intr-un oras mic care sa se ghideze dupa viziunile noastre de dezvoltare atat umane cat si financiare, intr-o perioada critica pentru multi antreprenori.

Ne dorim sa ne fie recunoscute eforturile ca echipa profesionista, dar si sa crestem ca oameni, implicandu-ne in diverse proiecte sociale, de voluntariat si educatie, aducand recunostinta catre comunitatea care ne sustine si crede in noi. Ne bucuram ca am schimbat viata unor oameni ce nu ar fi avut posibilitatea unei cariere. Recrutam oameni obisnuiti pe care i-am transformat in profesionisti.

Privind inapoi, astazi suntem impulsionati sa credem si mai mult in ceea ce pentru unii pare imposibil.”

Oras mic, sanse mari in cariera

Cresterea continua a afacerii a permis crearea mai multor locuri de munca. Echipa de vânzari s-a marit recent cu inca 6 colegi. Multi dintre angajatii firmei au posibilitatea de a lucra si online, de acasa. Greu de crezut, insa, intr-un oras atât de mic ca Ramnicu Sarat, Vindem-Ieftin.ro formeaza profesionisti de toate vârstele, oferind astfel sansa celor tineri sa-si formeze o cariera de succes chiar in locul lor natal. Comunitatea Vindem-Ieftin este in continua crestere, in 2020 depasind 100.000 de fani pe paginile de socializare.

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found