Creeaza-din-mansarda-ta-o-oază-de-recreere-16g-64v5c (1)

Creeaza din mansarda ta o oază de recreere

 

Știai că mansarda poate fi transformată în acel loc minunat în care te poți relaxa desfășurând activitățile preferate sau în care te poți concentra în liniște asupra proiectelor pe care le ai?

Vrei să creezi din mansarda ta o oază de recreere?

Ești deranjat/ă de faptul că nu vei avea parte de lumină naturală suficientă? Ții geamul închis și totuși se aude zgomot? Nu știi pașii corecți pe care să îi urmezi în alegerea ferestrelor necesare unei mansarde?

Acest articol îți răspunde la toate aceste întrebări și te va face să înțelegi importanța pașilor pe care trebuie să îi urmezi atunci când dorești să achiziționezi o fereastră de mansardă potrivită.

 

Noi Dăm Un Big LIKE Ferestrelor de Mansardă Velux! Te Întrebi De Ce? Pentru Caracteristicile lor Unice!

Ferestrele de Mansardă au caracteristici unice. Citește mai jos și află-le și tu!  

 

 • Profilul unic din lemn tratat termic, învelit într-un strat de poliuretan, face ca ferestrele VELUX  să fie cele mai rezistente produse de pe piață în acest moment. Aceste ferestre nu necesită întreținere.
 • Ferestrele din lemn lăcuit sau din lemn vopsit alb, sunt echipate cu materiale de ultimă generație: izolație ThermoTechnologyTM, pachete cu trei foi de sticlă, extra garnituri. Acestea îți protejează fereastra, astfel încât tu să beneficiezi de o izolație cât mai bună, păstrând căldura la interior.
 • Balamalele mediane cu care sunt echipate aceste ferestre permit funcționarea îndelungată a acestora. Pastila de grafit asigură ungerea lor chiar în timpul utilizării, facilitând deschiderea ușoară a ferestrei. Pentru întreținerea în bune condiții, se recomandă ungerea lor o dată la câțiva ani.
 • Elementele metalice laterale ale ferestrei se prind foarte ușor prin sistemul de fixare cu clipsuri. Astfel, numărul de șuruburi este redus, instalarea devine mai ușoară și aspectul exterior general este unul elegant.
 • Clapetele și fantele de ventilare cu care sunt dotate îți permit să aerisești încăperea chiar și cu fereastra închisă atunci când pleci de acasă. În felul acesta, nu trebuie să îți faci griji pentru securitatea casei sau pentru capriciile vremii de afară.

 

Creeaza-din-mansarda-ta-o-oaza-de-recreere-dksjja-1.jpg

Nu Știi Ce Criterii Să Respecți Când Alegi o Fereastră? Urmează Cei 4 Pași Și NU Vei Da Greș!

4 Pași importanți în alegerea unei Ferestre:

 

Pasul 1– Dimensiunea și Numărul Ferestrelor

Asigură-te că ai cantitatea necesară de lumină naturală în încăperea ta, suprafața vitrată trebuie să reprezinte minim 10% din suprafața podelei.

În funcție de structura acoperișului și dispunerea căpriorilor, poți opta pentru mai multe ferestre mici, montate în combinații sau pentru ferestre mai mari, montate individual.

Pasul 2 – Modelul de Fereastră

În funcție de destinația încăperii tale, ai posibilitatea să alegi din gama vastă de produse VELUX, produsul care ți se potrivește cel mai bine.

Ferestrele cu finisajul elegant din lemn sunt atrăgătoare și se integrează perfect în livingul, dormitorul, biroul sau dressing-ul tău.

Modelele cu profil unic din lemn învelit în poliuretan (de ex. GLU, GGU, GPU) sunt recomandate pentru spațiile cu umiditate ridicată, băi, bucătării, dar și pentru spațiile cu un finisaj modern și design minimalist.

 

Pasul 3 – Tipul de deschidere

Pentru a te bucura pe deplin de funcționalitatea ferestrei tale alege corect modul de deschidere.

Ferestrele cu deschidere de sus sunt potrivite pentru un parapet de până la 130 cm și îți oferă posibilitatea amplasării unor piese de mobilier sub fereastră.

Vei avea, de asemenea, o priveliște încântătoare chiar dacă stai în picioare sau ești așezat. Ferestrele cu deschidere de jos sunt potrivite pentru un parapet de maxim 150 cm.

Pasul 4 – Montajul Etanș

Toate ferestrele VELUX se montează împreună cu o ramă de etanșare care asigură conexiunea între tocul ferestrei și materialul învelitorii.

Aceasta o protejează împotriva pătrunderii apei din exteriorul acoperișului, dar o izolează și termic, dacă rama conține kitul termoizolator BDX.

În funcție de tipul de învelitoare folosit ai la dispoziție mai multe tipuri de rame de etanșare.

 

Creeaza-din-mansarda-ta-o-oaza-de-recreere-skjdfil-1.jpg

 

De Ce Să Spui DA Ferestrelor de Mansarda Velux?

 • Reduc zgomotul ploii – Ai parte de un somn liniștit, fără să fii deranjat sau trezit de sunetul ploii pe geamul ferestrei.
 • Securitate interioară – Previne căderea cioburilor în cameră, în cazul unei spargeri accidentale a geamului interior.
 • Sticlă exterioară întărită – Adaugă rezistență mai mare geamului exterior pentru a te proteja în cazul unor condiții de vreme extremă (furtuni, grindină).
 • Filtru UV – Protejează mobila împotriva decolorării cauzate de razele ultraviolete.
 • Autocurățare -Tratamentul special împotriva murdăriei aplicat pe geam are dublu efect: mai puțin timp pentru curățare și mai mult timp pentru a admira priveliștea.
 • Anti-rouă -Tratamentul special hidrofob aplicat pe geam reduce cantitatea de rouă care se poate forma pe exterior pentru o vedere mai clară.

 

Creeaza-din-mansarda-ta-o-oaza-de-recreere-dhdhdh-1.jpg

Te întrebi de Unde poți Achiziționa Ferestrele de Mansardă?

Pe Vindem-Ieftin.ro ferestrele de mansardă se găsesc la un preț accesibil oricărui buzunar. Dă click  AICI și convinge-te și TU!

Transportul este gratuit în funcție de cantitate oriunde în țară iar consultanța este gratuita!

 

TU Ce Ferestre Ai Ales Pentru Mansarda Ta?

 

PS :  Știai că Zero plastic reprezintă contribuția celor de la VELUX pentru un viitor sustenabil? 

          Velux a început să înlocuiască toate componentele de plastic din ambalaje cu componente din carton sau derivați biodegradabili.

         Gesturile mici, pe care cu toții le putem face, ne vor asigura un viitor mai bun!

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found