De ce ONLINE?

Cumperi totul dintr-un singur loc

Astfel poti economisi timp si mai ales bani(totalul necesarului de materiale fiind mai mic decat in depozitele clasice si hypermarket-uri.

Nu mai alergi dupa materiale de constructii prin depozite dupa cele mai bune preturi.

Compari ofertele pe care le ai deja de la alti furnizori

Asa vei fi sigur de cele mai bune preturi

Consiliere profesionala gratuita

Pentru clientii care au nevoie de informatii legate de implementarea produselor

De ce sa cumperi de la noi?

La noi nu platesti in plus:

  • Manipulari de stoc
  • Depozitare si pierderi
  • Transport
  • Comisioanele Mesterilor

De ce sa alergi prin depozite dupa oferte? Doar trimiti o lista de materiale la noi si ai consultant dedicat.

Pretul se negociaza si difera in functie de cantitate si zona de livrare

Poti compara oferta noastra cu ofertele pe care le ai deja. – 10 -15% /Lista de materiale

Livrare Gratuita direct de la producator indiferent de cantitate

Ai acces la toti Producatorii Premium din Romania

Recenziile noastre sunt video
Vezi ce spun clientii nostri

Poti citi mai multe despre noi si pe:

 

In putine cuvinte si mai multe fapte, va propunem sa alegeti un singur partener pentru necesarul dumneavoastra de materiale. Fie ca alegeti sa construiti, sau doar sa renovati, Casa de Comenzi vine in intampinarea dumneavoastra si va ofera solutia pentru materiale de constructii la cele mai convenabile preturi de pe piata. La noi veti gasi intodeauna materiale ieftine cu cel mai bun raport pret calitate.

De ce? Deoarece, prin tot ceea ce facem, ne dorim ca fiecare client sa fie multumit, avem cel mai mic pret de la producatori consacrati in domeniu. Suntem pentru clientii nostri un partener de incredere si un aliat in gasirea celor mai bune solutii pentru toti cei care doresc sa amenajeze sau sa construiasca la cele mai mici preturi.

De la noi puteti achizitiona tot ceea ce va este necesar pentru lucrarile dumneavoastra incepand de la materiale pentru structura, echipamente electrice, instalatii sanitare si termice, parchet, lambriuri, osb, acoperisuri si izolatii, pal melaminat si blaturi, feronerie si accesorii pentru mobilier precum si toata gama de finisaje.

Suntem o echipa care se implica si gaseste solutii si cel mai bun pret atat pentru cel mai simplu necesar de materiale cat si pentru unul complex.

Nu va mai pierdeti timpul dumneavoastra pretios in cautarea celui mai bun pret, trimiteti necesarul dvs. oricare ar fi acesta si ne vom ocupa noi mai departe.