TS3

Cine plăteste reclama materialelor de construcții din hipermarketuri?

Cine plătește reclama materialelor de construcții din hipermarketuri?

Minutul de publicitate de la TV, în special seara după ora 20.00 ajunge și la 10.000 euro. Cine este cel care plătește cu adevărat reclamele TV, reclamele radio, emisiunile sau panourile publicitare?

Chiar TU, cel care cumperi de la raft! Cum se întâmplă acest lucru? Simplu. Este valabil pentru orice domeniu: de la mâncare, cosmetice până la materiale de construcții.

Strategia de marketing a retailerilor este bine conturată, iar tu ca și beneficiar poți pica în capcana prețurilor sau a cumpărăturilor neplanificate. Motivul? Te simți atras de multitudinea produselor de la raft și crezi că aceasta este singura opțiune, însă este impresia pe care ei vor să o ai!

Plătești în plus pentru tot ceea ce înseamnă un hipermarket prin costuri de manipulare, depozitare, aranjare la raft, logistică, marketing. Îți garantăm că ai la dispoziție și alte variante mai convenabile! Nu cumpăra după primul impuls, discerne bine înainte să cheltuiești bani in PLUS pentru aceleași produse. Verifică în ONLINE și vei economisi mai mulți bani, chiar și TIMP!

Timpul este un element la fel de important ca și banii

El nu se va întoarce la tine! Alergatul prin depozite, căratul mărfii cu propria mașină și lipsa consultanței de specialitate, îți vor consuma TIMP. Brandurile mai mici de pe piața materialelor de construcții, nu au adaosuri atât de mari, iar tu poți ieși în câștig.

Analizează. Fii informat și calculat!

Tu ai câștigat banii cu greu, de ce să nu îi prețuiești?

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found