Cover Teza Saptamanii 20

Ce se întâmplă când alegi proiectantul pe criteriul celui mai mic preț

„Graba strică treaba”, spune o veche vorbă românească. A construi o casă este un proces care implică mai multe etape. Daca adăugam și câțiva stropi de nerăbdare, ei bine, casa visurilor s-ar putea să se transforme într-un fiasco.

Cu ce am greșit? Ce am făcut să merit asta?

Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care oamenii o fac se referă la gestionarea incorectă a banilor de care dispun. Orice construcție indiferent de formă, mărime sau poziționare implică niste costuri cu proiectarea, avize și certificate, materiale, manoperă, etc.

Cât dai, atâta face…

Proiectul casei este o etapă tratată extrem de superficial de unii oameni. Un proiect reusit și funcțional necesită minim 4 întâlniri cu proiectantul. Acesta este „artistul” care va pune cap la cap toate ideile și gândurile tale și le va aduce cu un pas mai aproape de realitate. Un proiect ieftin este similar cu o iluzie care se va spulbera mult mai devreme decât îți poți imagina.

Încă din faza de proiect se pun la punct detalii esențiale ce țin de amplasarea și compartimentarea casei, de numărul de camere, de poziționarea ferestrelor și chiar o simulare cu piesele de mobilier pentru a avea o imagine de ansamblu finală. Cu alte cuvinte, proiectantul se asigură inclusiv de expresivitatea și funcționalitatea viitoarei tale case.

Există cazuri de clienți care nu au fost dispuși să plătească în plus pentru a mări puțin suprafața unor camere și implicit a casei astfel încât la final să se bucure de o casă perfect funcțională și practică.

Unde-s doi, puterea crește

Poate că mulți nu știu, dar proiectantul oferă suport clienților în obținerea avizelor și certificatelor pentru construcția propriu zisă. Chiar și așa, unii clienți au preferat să se lupte singuri cu birocrația din România pentru a mai „economisi” ceva bani.

Nu uita nici de curte sau de garaj. Degeaba ai casa visurilor dacă curtea este nefuncțională sau aproape inexistentă. În cazul în care vrei și garaj, ei bine, acesta trebuie proiectat de la bun început.

Nu construiești o casă în fiecare zi

Calitatea și funcționalitatea casei sunt cele mai importante aspecte. Este mai bine să plătești un preț corect, chiar dacă ajunge la limita bugetului, iar apoi să beneficiezi de o construcție trainică, în loc să plătești mai puțin și să decontezi toate neplăcerile cauzate de funcționalitate și calitate.

Economisește timp și bani pe materialele tale de construcție! Trimite lista de materiale și beneficiază de negociere, consultanță de specialitate și toate materialele într-un singur loc

➡️ Trimite lista acum

Construiește inteligent cu Depozitul Virtual.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret

Cere oferta

Cumperi totul dintr-un singur loc

Vezi categorii produse

Materiale
Structura Fundatie

Vezi preturi

Beton de Statie
la Cifa

Vezi preturi

Panouri Sandwich
Acoperis -Perete

Vezi preturi

Tevi Rectangulare
Patrate - Rotunde

Vezi preturi

Pavaje
Borduri

Vezi preturi

Sipca
Metalica

Vezi preturi

Sisteme Complete
Acoperisuri

Vezi preturi

Tabla Cutata
Tabla Ondulata

Vezi preturi

Experienta clientilor

Pavaje si borduri Symmetrica

Am comandat pavele de la Casa de comenzi pentru ca sunt mai ieftine si de calitate. Multumim!
Client, Tecuci

Pavaje si borduri Symmetrica

Plata a fost facut integral in avans, iar angajatii firmei sunt niste oameni competenti si foarte potriviti in domeniul pe care si l-au ales! Au reusit sa ne castige increderea, fiind foarte seriosi!

Tigla metalica

Pretul si colaborarea au fost foarte ok!
Client
Produs: Tigla metalica

Gard si acoperis

Multumim mult Vindem-ieftin.ro
Client
Produs: Gard, acoperis

Tabla cutata

Din mai multe oferte obtinute, firma Vindem-Ieftin.ro a reusit sa-mi ofere cea mai buna varianta calitate/pret (...) cu cel putin 4000 lei fata de alte variante pe care le-am avut.
Produs: Tabla cutata

Tamplarie PVC

[Descarcare Tamplarie PVC]