1 17

Ce s-a întâmplat cu 45% dintre oamenii care cumpărau din hipermarketuri?

Ce s-a întâmplat cu 45% dintre oamenii care cumpărau din hipermarketuri?

Criza sanitară și restricțiile impuse de autorități au determinat schimbări în întreaga piață. Accesul în hipermarket este permis doar pe baza certificatului verde, iar acest lucru se reflectă în scăderea traficului de clienți și a vânzărilor.

Totuși, orice criză aduce și beneficii. Acum putem comanda online orice avem nevoie: de la produse alimentare, haine și gadget-uri la materiale de construcții și chiar automobile. În ziua de azi, orice achiziție se poate realiza online, iar oamenii scutesc timp și bani.

Internetul nu are granițe

Cozile de la casele de marcat din marile magazine s-au mutat acum online. Din cauza impunerii Certificatului Verde pentru accesul în magazine, românii îngroașă numărul comenzilor online. A cumpăra de pe Internet s-a dovedit a fi o metodă eficientă și sigură. Cu alte cuvinte, 45% dintre persoanele care obișnuiau să frecventeze magazinele fizice s-au mutat acum în mediul online.

Cosmin Răileanu, fondatorul Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro declară: „O creștere de 100% înseamnă că s-a dublat numărul de cereri de oferte care au intrat în sistem. Dacă până acum câteva zile consultanții noștri aveau alocate 250 de cereri pe zi, astăzi avem 500 de cereri pe zi.”

 

 

2 764x400 1

La un click distanță

În mediul online nu există presiuni asupra procesului de achiziție a produselor. Mai mult decât atât, majoritatea site-urilor le pun la dispoziție clienților review-uri primite de la clienții care deja au cumpărat produsele respective. Un review întărește și mai mult decizia unui potențial client de a cumpăra. Atunci când cumperi online ai la dispoziție zeci de modele și opțiuni dintre care poți să alegi. În plus, din confortul casei tale poți da o raită virtuală la toate magazinele pentru a cumpăra la cel mai bun preț. Dacă ești o persoană ocupată, nicio problemă! Online poți face cumpărături chiar și…în toiul nopții.

Cum vor evolua lucrurile

Specialiștii se așteaptă la o creștere semnificativă a comenzilor online pe fondul restricțiilor și a reticenței oamenilor de a se vaccina. În plus, Black Friday va crește și mai mult numărul comenzilor online având în vedere că, vineri, 12 noiembrie 2021, majoritatea oamenilor vor comanda online pentru a prinde cele mai mari promoții la produsele preferate.

Cum spuneam, astăzi poți cumpăra orice online..chiar și materiale de construcții. De unde? De aici: www.vindem-ieftin.ro.