Caramida aparenta Brikston Klinker Natural 10 800x500 1

Caramida aparenta ieftina pentru fatada Klinker

Cel mai cunoscut material de constructii din toate timpurie este caramida, fara de care punerea in practica a unei locuinte ar fi aproape imposibila. Dincolo de scopurile initiale si din dorinta de satisfacere a nevoilor clientilor iubitori de frumos, a luat nastere caramida aparenta, destinata atat placarii fatadelor sau zidurilor de imprejmuire, cat si peretilor interiori, semineelor, arcadelor.

Fabricata din argila naturala si imbogatita cu portelan si samota, caramida aparenta Klinker este un produs de calitate superioara care pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de modele, nuante si texturi, indifferent daca se doreste abordarea unui stil clasic, elegant, antichizat sau de inspiratie mediteraneana.

In urma extrudarii si arderii la temperaturi ridicate (1200 oC ) printr-un proces simplu si deloc complicat , caramida aparenta devine foarte rezistenta la agresiunea factorilor de mediu, la temperaturile foarte ridicate si la socurile puternice.

Cu ajutorul caramizii aparente va puteti schimba radical perceptia asupra decorarii si redecorarii interioare si exterioare a locuintei dumneavoastra.

Longevitatea si rezistenta sunt calitatile care caracterizeaza cel mai bine caramida aparenta Klinker. De asemenea, ajuta la punerea in practica a unor idei creative pentru amenajarile interioare si exterioare, prezinta rezistenta la inghet-dezghet si substante corozive si sunt foarte usor de intretinut.

Mai mult de atat, fatada din caramida aparenta asigura izolare termica si protectie optima contra imtemperiilor fiind si un element structural deosebit.

Datorita diversitatii mari de culori si formate care satisfac toate gusturile, permit crearea de capodopere arhitectice in combinatii cu sticla, lemn si otel.

Un alt plus pentru caramida aparenta este pretul mic pe care il are, fiind potrivita oricarui buget.

Va asteptam cu necesarul dumneavoastra oricare ar fi acesta!

Block "block-footer-articole" not found